torstai 8. joulukuuta 2011

Painikavereita

Ja taas sataa lunta! Voi tätä onnen ja riemun tunnetta! 
Ulkoilu on pelkkää juhlaa lumisissa maastoissa, hajut ovat väkeviä ja koiralla kertynyt menohaluja koko pitkän ja pimeän syksyn ajalta.

Ja sitten kuvakavalkadi enemmän tai vähemmän kaltoinkohdelluista kavereista...

Oikeassa ylänurkassa näkyvä ruskea puulaatikko on Ollin lelulaatikko. Ilmeisesti mieluisin kaveri on ollut alimmaisena, joten sitä etsiessä muut on nakeltu pois tieltä. Kaverilla on siis väliä. Kuvassa norsu, kissa ja hirvi, taustalla toinen kissa. Sisällä on hyvä tehdä kissaharjoituksia, jotta osaa ajaa naapurin kissan pois omalta pihalta.

 Norsu ja kissa. Ikean taattua laatua. Käytössä kestävät!

Kissa. Tämäkin Ikeasta. 
Hieman on runnotun näköinen, mutta sisälmykset jotakuinkin tallella.

11 kommenttia:

 1. Olli, sää mitä ilmeisemmin tykkäät lumesta. Mää en oo ihan varma, vielä. Tänään oli tosi sohjoo.

  Sul on hyvä valikoima pehmoja ja viäl ihan säällisessä kunnossa. Mää nypin mun hiireltä silmät ja kurkkasin sen sisään. Ei olis kannattannu, se ei toimi enää. Kökkö.

  VastaaPoista
 2. Pehmplelut ovat hyviä leluja, niitä voi rauhassa retuuttaa.

  Appivanhempien Tarmo sai anopin heittämästä frisbeestä pari päivää sitten päähän niin hyvän tällin, että taju lähti! Osui suoraan korvien väliin... Koira selvisi järkytyksestä paremmin kuin anoppi. Parempi pysyä siis pehmoleluissa.

  VastaaPoista
 3. Ikean lelut on kyl hyviä! Mulla on pupu ja sit sellanen pehmee jalkapallo, se on ihan huippu! Ikävää, kun ihmisväki aina kasaa lelut tolleen väärin, just sen suosikin laittavat alimmaiseks.

  Mäkin tahdon tänne jo sitä lunta...

  Mamma muuten ihan vähän nauraa tota Lumon kommenttia. Frispii päähän ja taju pois - siinä sitä on leikkiä kerrakseen :D

  VastaaPoista
 4. Myrsky, meillä on ihan oikeaa lunta ja oikea talvi. Tällaista sen talven olla pitää. Emäntä teki pihalle lumiukon, mutta ei laittanut sille porkkananenää, kun pelkää mun syövän sen.

  Lumo, onpas Tarmo saanut kovan tällin, pehmot ovat kyllä paljon turvallisempia. Ollikin juoksi kerran päin isoa pensasta niin että oli pökertyä. Kannoin sisälle toipumaan ja kyllä siinä tovi meni, että alkoi taas koiralla elämä voittaa. Ja emännällä.

  Jalo, tänään mulla on ollut Mauno Mesikämmen -päivä. Ei kaikkien kanssa viitsi joka päivä painia.

  VastaaPoista
 5. Hyvä valikoima pehmoja löytyy sieltäkin! Meilläkin pehmot on tällä hetkellä pop, kun on se luiden syönti kielto (Pepin hammasrautojen takia). Aika moni pehmo on menettänyt osia kasvoistaan ja ihan koko vartalostakin. Lattialla voi helposti astua esim. silmän, korvan, tassun tai hännän päälle, hmm.. ;)

  VastaaPoista
 6. Täälläkin ollaan ekstraonnllisia lumesta! Ihanaa kun sitä vihdoin saatiin!

  Lelulaatikon kaivamista on mukava joskus eurata. Kun on joku tietty juttu mikä pitää löytää, tonkimista ei voi lopettaa ennen kuin se on löytynyt. Vaikka senkin uhalla että joutuu kaatamaan koko lelukorin. Niin se vain menee! :)

  VastaaPoista
 7. Annamari, silmät ja korvat lähtevät Ollinkin pehmoilta ensimmäisenä.

  Raisa ja Funi, myrskyn myötä lunta on tulossa lisääkin!

  VastaaPoista
 8. Meillä ilmeisesti neidille lumi riittäisi jo xD Ensimmäisinä päivinä se oli vielä innoissaan, mutta olin eilen reissussa ja kyselin isännältä, että mites koira on tykännyt ulkoilla. Ukko sanoi, että koira sai tarpeeksi nyt kun lumi yltää jo polviin. Kiljaisin tietysti, että paljonko sitä lunta on oikein tullut, mutta mies totesi, että niin, mäyräkoiraa polveen ja sehän ei vielä paljoa ole :D Pinjalle siis riittää, että lunta on nilkkoihin ;)

  Komeanlainen on teidänkin kaverivarasto :)

  VastaaPoista
 9. Sunan, ei Ollikaan tykkään paksusta lumihangesta. Poikakoira y'know...

  VastaaPoista
 10. Heipat Ollille ja Ollin ihmisille! Tästä blogista aloitan aina mäyrisblogien kierroksen ja jatkan järjestyksessä "meilläkin on mäyräkoira"-listaa. Tämä siis jo ennen oman mäyryläisen hankkimista. Kiva juttu että nyt mekin ollaan sillä listalla :)!

  Kunnioitettava lelulajitelma Ollilla, ilmeisesti tuollaiset vähän isommat pehmot on kivempia kun ihan pienet? Maunolla on vähän huono tapa lelujen repimisen lisäksi syödä niiden osia... Eräänä aamuna ihmettelin sinistä oksennusta (pesuainetta?! myrkkyä?!) mutta oksennuksen keskellä olikin Hektori-hirven sininen korva...

  Nuuskuja!

  VastaaPoista
 11. Liisa, olipas kiva kuulla, että tykkäätte Olli-blogista. Ja tietenkin yritän päivitellä blogilistaa aina, kun huomaan kivoja, uusia (mäyrä)koirablogeja.

  Olli ei tykkää ihan pienistä leluista, isompi on parempi. On ilmeisesti vähän enemmän painiessa vastusta.

  Maunolle kovasti rapsutuksia ja mukavaa joulun odotusta teille!

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!