lauantai 21. heinäkuuta 2012

Kova luu kovalle käyttäjälle

Kuopus oli ostanut Ollille uusia luita, joita meillä ei ole aikaisemmin ollutkaan. Nämä kestävät ainakin kaksi päivää, joten voimme suositella muillekin. Hyvä hinta-kestosuhde siis. Luu on sitä paitsi niin hyvä, ettei siitä kannata irroittaa otetta edes tupsluureja ottaessa. Jokuhan voisi vaikka viedä luun sillä aikaa.

"Oliks tää muka hyvä juttu? 
Kiitti vaan, kun häiritsitte taas mun unia..."

Ps. Oltiin tänään miehen mummolassa, jossa oli mummon tuttavia kylässä. Nainen sanoi miehelle, että pitkän selän vuoksi mäyräkoira pitää ottaa syliin eri tavalla kuin oikea koira. 

25 kommenttia:

 1. Nukkuuko Olli silmät auki? Ihan pienet torkahdukset varmaan voi ottaa, mutta pitäähän sitä luuta vahtia. Ossikin on aika salamana alas sohvalta/sängyltä, jos luuta ohittaa kävellessään. Minkäs merkkisiä luita ne sitten ovat, jos ovat kestäviä? Ollille rapsutuksia ja teille terveisii. M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivällä Olli nukkuu pikku tupsluurit silmät auki. Illalla ei voi mitään, että silmät painuvat kiinni.

   Nämä olivat jotain Ami-luita. Ehdin jo heittää paketin menemään. Olli on kova syömään luita, joten kestävät luut ovat pelkkää plussaa.

   Poista
 2. Heh, toiset nukkuu silmät auki ja toiset leuka ammollaan, kuten edesmennyt Mirani :-) Ja pakko tietty tarttua tuohon OIKEAAN koiraan, voi että mitä kommentteja.... Maurin kanssa olen kuullut niin monta kertaa kadulla että "onkos sen jalat katkaistu keskeltä kahtia tms." että enää en jaksa edes kohteliaisuudesta niille hymähtää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiliset vieraat olivat tavanneet aikaisemminkin mäyräkoiran ja nainen oli oikein mielissään, kun sai opettaa miestä koiranhoidossa.

   :D

   Poista
 3. Oikea koira, voi että nauratti, oli kivasti sanottu, ois voinut lipsahtaa minultakin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin, että meillä oli aivan vastaava tilanne tuollaisen luun kanssa, kun hoitokoira torkkui luu suussa. Sitä ei tapahtunut muun luun kanssa, mutta tuo rullaluu tuntui sopivan erityisen passelisti uniluuksi. Kuva meiltä löytyy linkin tekstistä.
   http://allergisenkoiranblogi.blogspot.fi/2012/07/koirakaksikko.html

   Poista
  2. Kävin katsomassa kuvat linkin takaa ja kuvahan on identtinen Ollin kuvan kanssa. Tilanteen puolesta siis. Parasta nukkua luu suussa ja loput vieressä, ettei kukaan vie niitä tupsluurien aikana.

   Poista
 4. Buahhahhahahhaa - oikea koira!! Totaali repeilyä! :D:D

  Oltiin tänään Mäntsälässä koiranäyttelyssä (tai no, lauantaina siis, nyt on yö.. pitää käyttää kaikki aika hyödyksi, jonka saan olla tietsikalla ennen mökille paluuta ;D) ja nähtiin ihan Ollin näköinen komea, musta mäykkyuros. Ihan oikealta koiralta se näytti.. :D:D (Lisää repeilyä)

  Terkkuja teille kaikille ja Ollille rapsuja tupsluurejen lomaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitte siis oikean mäyräkoiran, mutta ette oikeaa Olli-mäyräkoiraa. Nyt mäyräkoiraherra - oikea tai ei - nauttii pihalla auringosta. Tuo luonnonilmiö on harvinainen näillä korkeuksilla...

   Poista
 5. Täällä me ei-oikeat koirat hymyillään tolle Ollin luulle ja tiukalle otteelle. Eihän sitä tiä, vaikka ne siilit kävis sen siappaamassa tupsluurien aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs se äippä sanoi, kun huomasi kasvattavansa ei-oikeita koiria? Mahtaa mennä luu väärään kurkkuun? Jaa, mutta miksi ihmiset sanovat noin toisilleen, kun ne ei mitään luita syö?

   Poista
 6. Aarteestaan on paras pitää tiukasti kiinni, koskaan ei tiedä kuka kavala sitä myös himoitsee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kell' onni on, se onnen kätkeköön.
   Kell' luu on, se luusta kiinni pitäköön.

   Poista
 7. "Mitämitä?" kysyy Mirkku. Hirveä loukkaus Ollia ja koko mäyräkoirien sukua kohtaan. Mäyräkoirahan on koira Isolla Koolla, kuten hyvin tiedämme.
  Mokomat tunteettomat moukat!;)
  Ja hyvä poika, Olli! Luusta ei luovuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajatella, etteikö muka Mirkkukaan olisi oikea mäyräkoira. Mirkku on mäyräkoiratyttöjen eliittiä.

   Poista
 8. Tässä on nyt varmaan ollut mummelin tutun vain väärä sanavalinta kyseessä. Ei hätäpäissään Ollin nähdessään löytänyt oikeaa sanaa ;-) Hän on ihan varmasti tarkoittanut, että "..niin kuin tavallinen" koira. Ja kun sitähän eivät MäyräKoirat ole (iso M ja isosuuri K).
  Töölö on vieläkin yhtä "oikeaa koiraa" vajaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Töölöön pitäisi ehdottamasti saada Oikea MäyräKoira.

   Poista
 9. Tuota ei Nelli vielä ole tehnyt, luut on aina syöty. Taidan antaa liian helppoja purtavia. Täytyypä vaihtaa luutyyppiä josko tuo painokin laskisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liian pehmeä luu kestää 5 minuuttia, liian kova voi rikkoa hampaat (vai voiko?). Täytyy löytää sellainen medium-vaihtoehto.

   Poista
 10. "Auts!" sille 'oikealla koiralle! :) Kyllä vaan, mäyräkoira nostattaa monessa hymyä tai vähän pirullisia kommenttejakin. Musta on aina kiva todeta, että harva muu rotu ajaa sekä sutta että karhua, tarvittaessa. Että sellaisia 'koomisia pikkukoiria' nämä... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkeita ja ennakkoluulottomia nämä meidän nelijalkaiset ystävät.

   Poista
 11. No, kihhih, Elli komppaa Mauria ja nukahtaa toisinaan lurpsu suussaan. Ei sen väliä minkä merkkinen ja mallinen luu, kunhan vain suuhun sopii.

  Nyt kyl repeen *reps, reps*. Mitenköhän se "oikea" koira sitten otetaan sylyyn? Varsinkin sellainen vasikankokoinen? ;DDD Ja onko mäyräkoira sitten "vale"koira, vai onko se "väärä" koira? Millainen on "suora" koira? Hups, lipesinköhän mä nyt liikaa, sorry? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D

   Oikealla koiralla on lyhyt selkä ja pitkät jalat?

   Poista
 12. Hohhoo, oonkohan mää sit semmonen oikea koira? Mua on kyllä kutsuttu muun muassa Japanin palatsikoiraksi (vasta tätä kommenttia kirjoittaessaan mun mamma tajus, että sellanen rotu oikeasti on olemassa, Japanese Chin), kuten myös king charlesin spanieliksi ja pentuna jopa suomenlapinkoiraksi. Moukat, eivät tunnista ylväitä tiibetiläisiä sukujuuriani ;)

  Mamma heitti just mun hirvennahkaluuni lopun roskiin. Olin saanu sen edellisvuonna synttärilahjaks, hiljalleen kalunnut, mutta nyt se kuulemma näytti niin etovan likaiselta, että lensi roskikseen. Että mä en ihan tohon kahden päivän järsintävauhtiin ehdi mukaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä välitä, kun mua on luultu suomenajokoiraksi ja dobermanniksi. Joku saattaa vielä ihan tosissaan kysyä, että minkäs rotuinen mää oon? Täytyy olla melko umpiossa kasvanut tapaus?

   Kyllä luu voi parikin vuotta marinoitua ja silti se on syömäkelpoinen. Ihminen ei ymmärrä hyvän päälle mitään.

   Poista

Luemme mielellämme kommentteja!