tiistai 10. heinäkuuta 2012

Lomalla ilman mäyräkoiraa

Olli sai viettää mukavan mökkiloman ja auringonlaskuakin käytiin katsomassa ihan koko porukalla, vaikka Olli ei tainnut ymmärtää, miksi yhdentoista jälkeen illalla pitää vielä lähteä ulos. 

Nyt on palvelusväen vuoro lomailla ilman koiraa (kun ei ole sitä sivuvaunua) ja Olli jää pitämään huolta kuopuksesta. Ja päinvastoin. 


16 kommenttia:

 1. Onpa hieno auringonlasku. Ei taida tosiaan pienen mäyrispojan pää käsittää, miksi sitä auringonlaskua pitää nousta katsomaan:) Terveisii M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli siinä mieskin vähän ihmeissään, kun pyysin soutajaksi. Kysyi varmaan sata kertaa, että joko lähdetään takaisin. Olisin halunnut katsoa auringonlaskun ihan viimeiseen säteeseen, mutta annoin molemmille pojille periksi...

   Poista
 2. Nää auringonlaskukuvat on kyllä ihan parhautta.
  Kivahan se on joskus johonkin lähteä ilman koiraa, kotiinpalatessa onkin sitten iloinen tervehtijä vastassa pamppa (=häntä) vimmatusti vispaten. Eiköhän Olli siitä kuopuksesta huolen pidä, ja kuopus Ollista!
  Mukavaa lomareissua palvelusväelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vaan kumma, että aurinko laskee joka päivä ja silti se tuntuu niin ainutlaatuiselta. Kauneimmat näkemäni auringonlaskukuvat ovat keskimmäisen Australian kiertomatkalta. Sinne kun pääsis joskus.

   Poista
 3. Mukavaa ja turvallista reissua palvelusväelle! <3 Ja kivaa keppostelua kotiin jääville.. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmille sanottu, että pitää olla sitten kunnolla!

   Poista
 4. On kyllä niin upee auringonlasku ettei paremmasta väliä. Upeeta lomaa ja motoristeluja!

  VastaaPoista
 5. Mahtavaa koiratonta lomaa (anteeksi, Olli ;), joskus pitää palvelusväen heittää kannat kattoon ja pitää vapaata! :) Turvallisia retkiä teille! :)

  VastaaPoista
 6. Upea kuva!
  Ja mukavaaa mäyräkoiravapaata lomaa! Kyllä se kotiinpaluukin sitten tuntuu mukavalta, kun vastassa on innokas odottaja :)

  VastaaPoista
 7. Upea kuva, tuosta voisi vaikka teettää taulun! Hyvää koiratonta lomaa, sellaisen tarvitsevat kaikki koiranomistajat aina välillä! :-)

  VastaaPoista
 8. Mahtava kuva!

  Varmasti kiva välillä lähteä lomailemaan niin ettei tarvitse miettiä koiran ulkoilutuksia taikka ruoka-aikoja. Meillä taitaa jälleen kerran jäädä koiraton loma isännän kanssa väliin mutta riittää meille kai se mökkeily koirienkin kanssa. :)

  Teidän lomailu ilman Ollia ei taida edes Ollia haitata, sen verta mahtavaa lomaa on saanu Ollikin viettää mökillä.

  VastaaPoista
 9. Siis mitä ihmettä? Millainen loma on loma ilman mäyräkoirulaista?! Vai oliko ideana nimenomaan antaa lomaa koiralle omistajista?;) Hyvää lomaa!

  VastaaPoista
 10. Myrsky, Nelli, Maria, Sunan, Laura & Mauri, Veera & co, Mirkku:

  Reissu tehty ja kotona taas. Reissussa bongattiin monta mäyräkoiraa ja Olli-ikävää lievitti kävelylenkki Ossin kanssa.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!