torstai 19. heinäkuuta 2012

Palvelusväki leimannut kellokorttinsa

Mäyräkoira ja kuopus olivat viettäneet mukavan viikon kaksistaan - tai olihan Ollilla käynyt extrarapsuttajia aina välillä kylässä. Kumpikaan ei ilmeisesti ole tehnyt mitään isompia kepposia ja siilit ovat saaneet kulkea rauhassa. Ainoastaan irtokoirat ovat aiheuttaneet sydämentykytyksiä. Pitäkää ihmiset ne koiranne kiinni! 

Vanhempi palvelusväki on taas aloittanut työvuoronsa, vaikka tällä hetkellä miesväki nukkuukin pitkästä aikaa yhteisiä päiväunia.


14 kommenttia:

 1. Jo oli aikakin palata ruotuun!;) Kiva päästä taas kuulemaan kuulumisianne.
  Meilläkin meinasi muutama päivä sitten käydä köpelösti, kun isolla miehellä oli kaksi isoa koiraa, joita mies ei vaivautunut ottamaan kiinni vaan antoi niiden olla irti, vaikka näki meidät.
  Toinen syöksyi haukkuen meidän kimppuumme. Minä nappasin Mirkun syliini, koska mieluummin otan itse hampaat kiinni kinttuihini kuin annan jonkun purra Mirkkua. Tyttö on niin pieni, että yksi ison koiran puraisu riittää tappamaan sen.
  Omistaja ei viitsinyt edes kutsua koiraa luokseen saati sitten tulla avuksi! Onneksi koira luovutti lopulta eikä käynyt kiinni.
  Kurjia kokemuksia nuo tuollaiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutama viikko sitten koiran hyökätessä tielle ja omistajan kipittäessä perässä, annoin tulla muutaman huonosti valitun kirosanan omistajalle. Keski-ikäinen nainen kiroilemassa merimiesten tapaan...

   Poista
 2. Toivottavasti loma oli rentouttava ja sopivasti puuhakas. Kiva ku ootte kuitenkin päkkelis bloggaamassa. Ehti jo tuleen ikävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, äippä on kotona, mutta sillä on koko ajan jotain puuhaa. Ärsyttävää, kun ei ehdi palvelemaan mua tarpeeksi.

   Poista
 3. Olen siis niin samaa mieltä tuosta koirien kiinnipidosta! Siis mikään ei ole viheliäisempää kuin se, että oman kiinniolevan koiran kimppuun hyökätään. Ossilla ja minulla on kokemusta tästäkin.

  Sitten on vielä yksi asia, joka ei aina tule mieleen edes meidän pienten koirien omistajille. Pienetkin koirat osaavat tuhota vapaana ollessaan maassa sijaitsevia linnunpesiä. Minun naapuri katsoo oikeudekseen pitää pieniä snautsereitaan aina irti ja tästä syystä emme olekaan enää väleissä. Joten koirat kiinni ainakin sen luonnonsuojelulain vaatiman ajan!! (jotain maaliskuusta-elokuun loppun, ihan tarkkoja päiviä en muista ulkoa) Terveisii M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 4. Loman jälkeen koittaa kaikilla se kellokortin leimaaminen. Mikäs sen hauskempaa kuin saada palvella kivaa mäyriäistä, Ollia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kaikilla oli ollut toisiamme ikävä <3

   Poista
 5. Varmasti oli Olli innoissaan palvelusväen palatessa reissultaan. Vaikka se varmasti oli viettänyt kuopuksen kanssa mukavaa lomaa, niin mikään ei vedä vertoja sille kun palvelusväki palaa ruotuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuopus oli pitänyt hyvää huolta ja hyvin olivat nukkuneet vierekkäin (lakanapyykkiä riittää).

   Poista
 6. Teillä taisi Ollilla olla kunnon ilontanssit ja riekkumiset kun palasitte takaisin? :D Kiva päästä taas seuraamaan puuhianne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olli hyöri, pyöri, juoksi, hyppi...

   Mutta kuopus oli ostanut Ollille ison uuden luun, joten sen syöminen jatkui minuutin iloitsemisen jälkeen. Ensin ruoka, sitten huvi.

   Poista
 7. Tervetuloa maisemiin takaisin! :) Olli on varmasti tyytyväinen kun lauma on taas vähän täyslukuisempi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olli oli kuulemma päivystänyt ikkunassa, että koskas se kotiväki tulee. Odotettuja ollaan siis oltu.

   Poista

Luemme mielellämme kommentteja!