keskiviikko 22. elokuuta 2012

Asiat etenee ja päivät viilenee

"En varmaan katso kameraan, en katso!"

Emäntä on ollut vähän kiireinen ja mäyräkoirakin on jäänyt vähän paitsioon. Siihen tuli eilen muutos. Ensin aamulla käytiin Pate-lagoton kanssa pitkällä lenkillä ja illalla lenkkeiltiin keskustassa ja Ainolassa, jossa tulvavesi oli valloittanut osan puistosta. Olihan sorsilla uusia lammikoita ja Ollilla paljon nuuskuteltavaa. Kotimatkalla päivän lenkkeilyt alkoivat jo painaa koiran tassuja ja näytti siltä, että joudutaan kohta kantamaan koira autolle. Nyt on sitten tänään aamupalan jälkeen uni maittanut, eikä Ollilla ole mitään hinkua edes pienelle aamulenkille. Vai aavistaako koira, että ulkona sataa? 

Valokuvaus ja blogi ovat jääneet vähän taka-alalle (tästä Ollin etäemäntä aina välillä huomauttaa, jos ei ole tuoreita tietoja), mutta nyt tämä emäntä on toimittanut gradun painoon ja opinnot ovat yhtä tenttiä vaille valmiit. Pitäisi siis olla aikaa taas koirallekin. Olli saa nauttia opintovapaalla olevasta emännästä vielä syyskuun ajan, mutta sitten alkaa normaali elämä, aikaiset aamulenkit ja pitkät, yksinäiset päivät. Tätä ennen joudumme totuttelemaan elämään ilman kuopusta, joka lähtee opiskelemaan Englantiin muutaman viikon päästä. 

Sitä ennen nautimme näistä elokuun viimeisistä päivistä ja toivomme lyhenevistä illoista huolimatta aurinkoisia päiviä! 

16 kommenttia:

 1. Emännälle onnittelut ja koirallekin, kun palvelusväki ehtii taas paremmin huomioimaan...

  VastaaPoista
 2. Ihan mielettömästi onnea! Vielä syyskuun saat sitten oikeasti lomailla, ilman että gradu painaa mieltä. Todella hienoa. Ollikin saa nauttia sinun vapaasta kuukaudesta. Terveisiä Kirkkonummelta M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Syyskuussa voin tehdä neljän vuoden tekemättömät työt :D

   Poista
 3. Onnittelut! Kyllä se Olli taas sopeutuu.

  VastaaPoista
 4. Isot onnittelut!
  Todellakin, päivät ovat viilenneet, josko ne tänä kesänä edes kauheasti lämpesivätkään. Olli taitaa meinata, että sivukuvasta tulee tällä kertaa parempi. Olli oli lenkkeillytkin ihan "koko rahan edesta", ei ihme että väsytti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään ei ole tarvinnut lenkkeillä. Tähän mennessä Olli käynyt vain aamuasialla... satanut vettä koko päivän.

   Poista
 5. Onnea kovasti!:)
  Ja jälleen kerran täytyy todeta, ettei kenelläkään ole yhtä ihania varpaita kuin Ollilla. Ne oikein korostuvat tuossa kuvassa ja saavat sydämen tykyttämään superlämpimästi! Muisku Ollille ja herran hienoille varpaille sekä Mirkulta että emännältä!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos etenkin varvaskehuista!
   Vaikka ne ovat hienot, ne ovat herkät (vähän kuin itse mäyräkoirakin). Kosteus on pahasta, varsinkin märkä soratie suorastaan syövyttää anturoita.

   Olli muiskauttaa oikein ison pusun Mirkulle! Lurps lurps ja toivottaa Mirkulle oikein ihanaa elokuuta!

   Poista
 6. Nyt vasta hoksasin, että Ollillakin on maski naamallaan, kuten Aslanilla :) Jei, mustanaamiopojille! :) Ollilla on niin komea sivuprofiili kuvassa; rakastan mäyräkoiran profiilia, harvalla koiralla on niin kaunis tuo pärstävärkki kuin mäyriäisellä. Ja tämähän oli, luonnollisesti, täysin objektiivinen huomio. Köh. Köh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa, mäyräkoiran pää on todella yksi kauneimmista muodoista maailmassa. Ehkä kaikkein kaunein.

   Poista
 7. Isot onnittelut ahkeralle emännälle! <3

  Ihailen teidän kansainvälistä nuorisoa, good for them! :)

  Olli on suloinen kuvassa, niin kuin aina! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sanoo emäntä, joka sai kahden päivän migreenin. Gradu-migreeni, sanoi miniä.

   Vain tyttäret ovat kansainvälisiä. Sekä oma että miehen poika ovat erittäin kotiseutusidonnaisia, joihin kotikaupungilla on vahva pitovoima. "Mihin minä täältä lähtisin?", sanoi poika yhden kerran.
   Kuopus oli jo vuonna 2005 tai jotain kirjoittanut päiväkirjaan, että isona hän asuu Englannissa.

   Olli on suloinen, ihana ja niin itsepäinen! Pari kertaa aamulenkki on kestänyt viisi minuuttia yksin vain sen takia, ettei Olli ole vain suostunut jatkamaan matkaa.

   Poista
 8. Heh, Olli on näköjään samanlainen periaatteen mies kuin Maurikin; kun ei kuvaus huvita niin se EI todellakaan huvita. :-) Onnittelut emännälle gradun saattamisesta loppuun, omani on edelleen kaikkien näiden vuosien jälkeen "vaiheessa", joten nostan sinne hattua ja korkealle nostakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kuvata, kun ei huvita.
   Ei kävellä, kun ei huvita.
   Ei tehdä mitään, kun ei huvita.
   Ruokaa - kyllä kiitos!

   Kiitos, kyllä se iso G ottaa voimille. Toivottavasti saat tsemppiä tehdä sen loppuun.

   Poista

Luemme mielellämme kommentteja!