lauantai 25. elokuuta 2012

Japanilaisetkin tykkää musta!

Eilen istuimme torinrannassa syömässä jäätelötötteröitä (loppukesän alennusmyynnissä iso pallo vain 1 euro) ja yhtäkkiä Ollia pysähtyy jututtamaan kaksi japanilaista turistia. Heillä itsellään oli kotona Japanissa myös mäyräkoira, peräti 18-vuotias. Olli ei ollut kovin innokas tekemään tuttavuutta, mutta pääsi siitä huolimatta valokuviin. Eihän sitä tiedä, vaikka poika olisi jossain japanilaisessa matkablogissakin?

16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Enkä ole vaatimaton, sillä vaatimattomuus ei kaunista ketään. Ei ainakaan mäyräkoiraa.

   Poista
 2. Siis oikein kansainvälinen julkimo-mäyris. Kahdeksantoista-vuotias mäyris. Siinä on meidän pojilla tavoitetta. Terveisiä M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoivatkin Ollista, että "so young".
   Meidän nuorimies... ha-haa!

   Poista
 3. Mainiota, että mäyriksiä on Japanissakin :) Ja kohta ehkä Olli näyttää niille netissä mallia, miten täällä eletään kunnon koiriksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomalaisesta mäyräkoirasta vientituote :)
   Joku voisi käsittää vielä väärin...

   Poista
 4. Otan itse reissuilla valtavat määrät koirakuvia, nähtävyyksien, ruoan, mielenkiintoisten kaupanikkunoiden ms. lisäksi kaikki hauskan näköiset nelijalkaiset pääsevät kuviin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoisia matkakuvia sinulla onkin blogissa. Kotikansioissa varmaan vielä mielenkiintoisempia!

   Poista
 5. Kansainvälinen julkimo! :)

  VastaaPoista
 6. Kyllä Ollia kelpaakin kuvata. Näkevätpähän japanilaiset oikean suomalaisen valioyksilön!:)
  Vai että jäätelöiden alennusmyynti? En silti suostu uskomaan, että syksy olisi muka tulossa, vaikka sellaisia huhuja olen kuullut. Nyt vaan jäätelöä naamaan, alella tai ilman. Leikitäänkö, että kesä jatkuu vaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olli makoili tänään pihalla ottamassa aurinkoa ja ihmisväkikin vähensi vaatetta. Tuntui aika kesäiseltä. Sitten aurinko meni pilveen ja heti tuli kylmä. Sellainen syksyn aavistus...

   Poista
 7. Hyvä Olli! Seuraavaksi Japanin kiertueelle vaan sitten, sulla on taatusti komeammat tassut ja coolimpi olemus kuin yhdelläkään japanilaismäykyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutenhan sitä voisi matkustaa koiran kanssa, mutta eihän sitä ihmisen rakasta ystävää voisi laittaa missään nimessä lentokoneen ruumaan. Ei ainakaan yksin.

   Poista
 8. Pitäisköhän ihan ryhtyä etsimään ko blogia jossa Olli komeilee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama kävi mielessä, mutta japanin kieli ei ole ihan hallussa. Kysyinkin heti, että mistä maasta he olivat - nimittäin Ollin etäemäntä osaa koreaa, mutta tässä tapauksessa siitä ei ole hyötyä.

   Poista

Luemme mielellämme kommentteja!