perjantai 24. elokuuta 2012

Jos vain ottais rennosti...

 Päivystystuolilla on mukava ottaa tupluurit, aurinkokin paistaa niin sopivasti tähän. 

Asentoa mahtuu jopa vähän muuttamaan. Hyvä on koiran nukkua aidon lampaannahan päällä. Lammas on kotoisin emännän tädin vanhasta lammasturkista. Hyvässä uusiokäytössä siis. 

 Tulpuurien jälkeen jaksaa taas päivystää. 

Mukavaa päivystysviikonloppua muillekin!

ps. lopuksi tassukuva ihan vaan sen vuoksi, että Mirkku se jaksaa tykätä Ollin tassuista! Mekin tykätään Mirkusta!  


14 kommenttia:

 1. Kyllä on niin ihana päivystäjä siellä, että ihan pyytäisin muiskut hänelle antamaan, ellei mäyräkoiramiehen ego siitä liikaa kärsisi - ja yleensä Maurilla se kyllä ainakin kärsii :-)) Nuo tassut on kyllä sellaiset, etten ole ennen mäyräkoiralla moisia kintaita nähnyt, komia on koira kirsusta kantapäähän :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä saa muiskutella ja kuiskutella ihan niin paljon kuin haluaa. Mitä lähempänä ihmistä, sitä ihanampi on olla - tuumii Olli.

   Kiitos kehuista. Olli ei punastu eikä pahastu, kiittäen kumartaisi jos osaisi. Mäyräkoira elää kehuista, vaatimattomuus ei ole toinen nimensä.

   Poista
 2. Hienot tassut! Pötköttäminen on parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pötköttäminen kunniaan; olisi ihmisten syytä ottaa koirasta mallia ja välillä vähän downshiftata :)

   Poista
 3. Repesin niin hillittömään nauruun tuon tassukuvan nähdessäni. KIITOS!
  Olette mahtavia!
  Muiskautamme kumpikin Ollia kuononpäähän, sekä Mirkku että emäntä!<3

  VastaaPoista
 4. Ollin upeat tassut kuuluvat olennaisena osana siihen superhienoon väritykseen ja uljaaseen olemukseen, joita on myös täällä Töölössä aina ihailtu :)
  Kyllä kaikilla toinen toistaan persoonallisemmilla koiruuksilla ja teillä ihanan ahkerilla mäyräkoira-bloggaajilla on saatu aikaan järkisyyt-syrjään-ja-tuossa-on-SE-koirarotu -tyyppinen ajatusmaalilma..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Töölön terveiset saavat Ollin ja emännän iloiselle tuulelle! Oikein mukavia elokuun päiviä sinne Suomenmaan eteläreunalle :)

   Poista
 5. Voi miten mukava tupsluuripaikka Ollilla onkaan. Pehmoinen lampaannahka nojatuolilla ja aurinkokin paistaa lämpöisesti. Mikäs sen mukavampaa.
  Komiat on päivystäjän tassut! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivän lyhetessä käy aurinkoiset paikat vähitellen pienemmiksi ja pienemmiksi. Kyllä voi muutaman kuukauden päästä olla mäyräkoira ihmeissään, kun aurinko on kadonnut maiden taakse.

   Poista
 6. "Kaiken päivää laiskottelisin, rikas jos vain oisin mies! Ei tarvitsisi raataa dididididii" laulettiin musikaalissakin. Koiria onneksi ei rasita rikkaudet sun muut, vaan ne osaavat laiskotella justiinsa silloin kun tekee mieli. Tuo nojatuoli on mainio tupsluurituoli. Ollilla on oikein työmiehen tassut, hienot ja isot. Terveisii Ouluun. M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarvitse raataa koiran, ei tarvitse. Nauttia vaan.
   Tänään Olli sai nauttia iltapäivälenkistä kauppatorilla ja käydä mamman työpaikalla hakemassa työnantajan synttärilahjan. Rotuaarilla valmisteltiin ilmakitaran MM-kisoja, mutta emme jääneet katsomaan. Kuopus oli siellä.

   Terkkuja teille!

   Poista
 7. Kyllä on pojalla kunnon kaivuuvälineet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaivuutöiden lisäksi kepposvälineet :)

   Poista

Luemme mielellämme kommentteja!