torstai 4. lokakuuta 2012

Jo torstai!

Emännälle ja Ollille on koittanut uusi aika - onko se parempi, sitä ei vielä osaa sanoa. Emännän opintovapaa päättyi ja työelämä alkoi ja sen myötä aikaiset aamuherätykset. Olli ei ehdi aamulla emännän sängyn jalkopäähän makoilemaan, kun kello soi ennen kuutta. Lenkille lähdetään puoli seitsemän maissa ja se on koiralle aivan väärä aika. On pimeää ja yleensä märkääkin. Ei ole edes enää kovin lämmintä, vaikka onkin keskimääräistä lämpimämpää.

Kuva otettu keskikesällä. Silloin oli paljon lämpimämpää.
Ollin päivät menevät ilmeisesti nukkuen ja päivystäen ikkunassa. Ainakin ikkunassa on iltaisin kunnon kuolajäljet. Mitään kepposia ei ole neljän päivän aikana ole tapahtunut, mutta toisaalta leipäpussit on laitettu visusti koiran ulottumattomiin. Makuuhuoneiden ovet ovat kiinni ja Ollin mielestä kotiväki on varmaan aika ankara yksin kotona päivystävää mäyräkoiraa kohtaan. Elämä on.

12 kommenttia:

 1. Kuule, Olli, mä ymmärrän sua täysin! Mullekaan ei koskaan jätetä mitään herkkuja kuonon tai käpälän ulottuviin. Kaikki ovet on meilläkin kiinni, pyh.
  Ja aamulla pitää lähteä kylmään ja märkään ja pimeään. Ei oo reilua! Voi, kun saisi nukkua pitkään, niin että olis valoisaa ja kadut kuivia ja lämpöä ainakin +15 astetta. Turha toivo. Karu elämä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi oliskin mäyräkoiran unelmaelämää. Saisi nukkua lämpimässä sängyssä ainakin kahteentoista ja ruokakupissa olisi aina ruokaa eikä ikinä sataisi vettä.

   Poista
 2. Elämä on kovaa - koirallekin aina välillä. Tosin totesin yksi päivä tyttärelleni, että jos on olemassa tälläinen, että ihminen saattaa syntyä uudestaan vaikkapa jonain eläimenä, niin minä tahdon syntyä mäyräkoiraksi hyvään perheeseen. Eikä joku uskonto kehittele tälläisiä? Nyt en muista tippaakaan mikä uskonto, mutta hämärä mielikuva minulla taasikkeen on. Koeta Olli nukkua sen aikaa mitä matte ja iskä ovat töissä. Sitten jaksaa seurustella illan:) Terveisiä M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hindulaisuudessa hyvät teot elämässä tuottavat hyvää karmaa ja huonot pahaa karmaa ja nämä vaikuttavat seuraavaan elämään.

   Poista
 3. Tervetuloo kerhoon Olli, nimittäin tähän karuun Aikainen Aamuherätys-kerhoon. Mullahan ei oo mikään kiire ennen pualta päivää ulos, jos vaan annetaan nukkua. Mut viikolla ei anneta. Elämä tosiaan on. T. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mauri-setä, tästä meidän täytyy tehdä valitus ja lisäksi mennä arto nybergin ohjelmaan kertomaan asiasta.

   Poista
 4. Me kompataan teitä kaikkia!

  Tosin me ei ymmärretä, että miks se vesisade on kurjaa, mutta kun sukeltaa hakeen pallon märästä puskasta, niin se on kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahinta on yhdistelmä aamu-pimeys-sade. Sateella voi jäljestää siilejä tai niitä pallojakin, kun se on kivaa. Mehän tehdään kaikkea kivaa ihan mielellään. Ulkoilu pimeässä vesisateessa ei ole kivaa, mutta sitähän äippä ei meinaa tajuta.

   Ja sitä paitsi en näe pimeässä. Tänäänkin kävelin ensin postilaatikon jalkaan ja sitten ränniin pahki. Jos kerran äippää haluaa viedä mut aikaisin ulos niin opastais sitten kunnolla. Täytyykö tässä itse alkaa sitä opaskoiraa hankkia, kysyy Olli.

   Poista
 5. Kyllä nauratti yksi päivä... Tulin töistä ja vien koiraa ulos. Nelli oli tietysti aivan intona kun pääsi ulos - paitsi kun avasin ulko-oven ja siellä SATOI. Nelli jarrutti lujaa ja jäi ovelle haistelemaan. Ja nimenomaan se jarrutus oli hauska, ihan kuin seinä olisi tullut yhtäkkiä vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nelli toimii siis ihan samoin kuin Ollikin. Iloisena ulos ja terassin jälkeen neliraajajarrutus. Ei sitten ollutkaan kovin tärkeää päästä asialle...

   Poista
 6. Täällä on yksi sokerista tehty mamma ja mäyräkoira, joiden elämää hankaloittaa sateellakin ulkoilemista rrrrakastava westie. Hitsi. :D:D

  Me mäyräkoiran kanssa niiin tajutaan sua Olli! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän äippä voi tulla ulkoiluttaa teidän westietä niin mää makoilen Pepin kans sun kainalossa.

   t. Olli

   Poista

Luemme mielellämme kommentteja!