keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Kapteeni katsoi horisonttihin

Tänään kävimme merellä veneilemässä. Emäntä vitsaili, että mukaan otetaan eväät ja mäyräkoira. Naurattaako? Ei mäyräkoiraa ainakaan. Itse asiassa Olli oli aika töpinöissään miehen laittaessa venettä kuntoon.

 Rantauduimme Rouvanselälle, jossa on hiekkapohjainen ranta. Tuuli oli aika kova, joten paarmoista ei ollut tällä kertaa harmia. Saari on lintujen asuttama, joten rannalla oli aika paljon jätöksiä. Ei mitenkään miellyttävää ihmisen kannalta, vaikka koira oli mielissään hajuista. Uimisesta Olli ei taas olisi piitannut ollenkaan, vaikka kotiväki yritti houkutella poikaa uimaan. Tällä kertaa Olli antoi miehenkin uida ihan rauhassa, eikä lähtenyt pelastamaan tätä niin kuin viime kesänä. 'Jokainen huolehtikoon itsestään' taitaa olla Ollin mielipide uimisesta. 


 Kapteeni tarkastaa, että kaikki on valmiina lähtöön.

7 kommenttia:

 1. Ihana reissu varmasti! Nuo pitkän matalikot ovat minusta kiehtovia. Olli on niin terhakkana mukana:)

  Jos Hailuoto-laivaa ei lasketa, olen päässyt merelle vain pari kertaa nuorena ystäväperheen purjeveneellä. Menimme Maakrunniin Iin edustalla ja muistan vieläkin sen eksoottisen paikan ja meren tuoksun.

  VastaaPoista
 2. Sä oot Olli onnenpekka, ku pääset noin siisteille reissuille! Toivottavasti oli hyvät eväät kans! Mullon ihan samikset pelastusliivit. Niillä kelpaa uimistella. En oo kyllä vielä tänä kesänä uimistellu, ku mun loma ei oo vielä alkanu.

  T. Nakki

  VastaaPoista
 3. Kiva päästä veneelläkin reissuun.Ja Ollissa kantokahvakin valmiina:) Meidän isäntä myi veneensä pois jo monta vuotta sitten kun se vene oli ensin maannut pari vuotta trailerin päällä. Ossi on tainnut olla pari kertaa elämässään veneessä. Muutama kuva todisteena:) Terveisin M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 4. Wauh, vähänkö näytät tyylikkäältä kipparilta! Oli se hyvä, että olit tähystämässä ettette ajaneet karille. Niin, kyllä joka retkelle ainakin yks mäyräkoira tarvitaan...

  VastaaPoista
 5. Katriina, meidän veneessä on tilaa parille ylimääräisellekin matkustajalle.

  Naurava nakki, mulla oli eväänä nappuloita ja vettä. Kotiväki nauttii aina vähän monipuolisemmista tarjoiluista. Epistä.

  M-L ja Ossi, mäyräkoiraa on helpompi kantaa, kun on kahva vakivarusteena!

  Myrsky, yhdellä mäyräkoiralla pärjää jo hyvin.

  VastaaPoista
 6. Ihana venkoira tuo Olli poika! :)

  VastaaPoista
 7. Maria, ihana koira, mutta joskus vähän rasittavan energinen...

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!