keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Remontin keskellä

Kotiväki tekee edelleen remonttia takkahuoneessa. Ollin mielestä huone saisi jo valmistua - koiralla on ollut tapana makoilla takkahuoneessa kotiväen ruokaillessa keittiössä, koska tuolloin säilyy näköyhteys suoraan ruokapöytään tai oikeastaan pöydän alle. Eihän sitä tiedä, vaikka joku pudottaisi lihapalasen lattialle. Ollihan ei tunnetusti tykkää makoilla paljaalla lattialla ja keksin laittaa betonin päälle vanhan vessanmaton. Siinä on hyvä makoilla.


Ja voihan sitä ottaa vaikka pikkunokoset sateisella säällä vihreällä nukalla. Tämähän on melkein kuin nurmikolla nukkuisi.

4 kommenttia:

 1. Siinpä on pojalla sopiva paikka. Meillä on keittiönpöydän alla vanha vessanmatto kaksinkerroin Vilmaa varten; ei kovin kaunis, mutta tarpeellinen.

  VastaaPoista
 2. Hyvä "ruohomatto". Kelpaahan tuossa makoilla. Ossille kelpaa kyllä lattiakin. Onneksi tuo jättää meidän matot rauhaan. "Omat" mattonsa se tuhoaa pikkuhiljaa.Syksyllä tarvitsee taas kutaista sille pari omaa mattoa.Ossi kuitenkin rakastaa niitä.Rakastaa ne rikki:) Ollille rapsutukset.M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 3. Paljas lattia ei käy Artunkaan hipiälle ;) paitsi silloin ihan kovimmilla helteillä, kun se yritti löytää vilpoista kohtaa.
  Kärsivällisyyttä Olli, takkahuoneesta tulee entistä ehompi ruokailun väijymispaikka. Ja remontoidaanhan sitä nyt ihan vain sua varten ;)

  Muuten, tekin olette kadonneet blogini lukijoista, vai enkö osaa katsoa?
  Sama on käynyt muutamalle muullekin. Siis jotka eivät ole tarkoituksella poistuneet lukijoista.

  VastaaPoista
 4. Katriina, meilläkin on kaikenlaista vähemmän kaunista, mutta erittäin tarpeellista...

  M-L ja Ossi, onneksi osaat kutoa uusia mattoja Ossille rakastettavaksi.

  Msi, tietenkin takkahuonetta remontoidaan Ollia varten - siksi sinne asennettiinkin vesikiertoinen lattialämmitys. On sitten talvipakkasilla mukavampi köllötellä (jos nyt lattia kelpaa). Olemme kirjautuneet uudelleen lukijoiksi, tarkoituksella emme ole poistuneet.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!