maanantai 25. heinäkuuta 2011

Voimistelemalla pysyy notkeana

Olli näyttää mallia, miten aamuvoimistellaan. 

(Huom. Ollin mökkinaru on vaihtunut punaiseen liinaan, joka erottuu paremmin maastosta.)


11 kommenttia:

 1. Oikealle, vasemmalle, oikealle -jospa Olli harjoitteleekin suojatienylitystä kouluunmenoa varten? Eikö se ala olla esikouluiässä.

  VastaaPoista
 2. Katriina, Olli kyllä joutaisi ensi syksynä 5-vuotiaana esikouluun kuopuksen tavoin. Saisi sitten tehdä kaiken "vuotta aikaisemmin" - sopisi hyvin meidän energiselle jästipäälle, jolla näyttää olevan aina kiire joka paikkaan. Ainakin jos on hihnan päässä.

  VastaaPoista
 3. Samanlaista menoa täälläki :) Olli ei niin kaihda kameraa. Elmeri vetäytyy kunnioittavasti kameran edestä ;)

  VastaaPoista
 4. Olli, vähänkö oot notkee. Kyä varmaan aamu lähti hyvin liikkeelle ton jumpan jälkeen.

  VastaaPoista
 5. MariaM, Olli ei edes huomannut, että emäntä kuvasi voimistelusession. Valitettavasti valokuvauksen vuoksi omat voimisteluliikkeeni jäivät tekemättä. Mielellänihän minäkin olisin heinikossa pyöriskellyt.

  Myrsky, oon harjoitellut. Joskus voimistelen päivälläkin, tekee hyvää selkärangalle ja nivelille. Kotiväki ei monestikaan ala mun kans tekeen jumppaa.

  VastaaPoista
 6. Tossa jumpassa kyllä meni joka nikama oikeille kohdilleen ;) Arttu venyttää usein aamuisin ensin itsensä tosi pitkäksi etunojapunnerrusta muistuttavalla tyylillä. Sitten vasta on vuorossa vääntely selinmakuulla :)

  VastaaPoista
 7. Mai, Ollikin suorittaa etunojapunerruksia sekä vartalon vetämistä eteenpäin etutassuilla :)

  VastaaPoista
 8. Tuttua jumppaa! Ilmeisesti Ollilla ja Jimillä on sama kunto-ohjaaja sekä ohjelma. Jimi tekee tuon jumpan aina syötyään.

  VastaaPoista
 9. Sheriffit, jumppaohjelma on varmaan geeneissä :)

  VastaaPoista
 10. onkohan tuossa kohdassa joku aivan ihana tuoksu, niinku linnunläjäys tai kuollu mato. se kun olisi ainoa syy saada Nelli noin voimistelemaan.

  VastaaPoista
 11. Kaunis Nelli, Olli harrasti mökillä aamuvoimistelua mielellään. Ilmeisesti maassa oli vähintään hiiren kakkaa. Steriilillä kotipihalla ei voimistella yhtään niin paljon.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!