perjantai 15. heinäkuuta 2011

Päiväunet asfaltilla

Perjantaiaamuna Olli pääsi mukaan käymään kauppatorilla ja kaupungilla. Päivällä olikin sitten kova paikka, kun mies lähti hakemaan takkahuoneen lattialaattoja ja Olli joutui jäämään kotiin emännän kanssa. Miehet kun yleensä kulkevat aina omia, yhteisiä polkujaan... 
Ensin Olli yritti päivystää hereillä ja kuullostella oman auton ääntä, mutta väsymyshän se yllätti kesken kaiken. Koska portilta ei vahtikoiran eikä isäntää odottavan koiran pidä väistyä, päiväunet oli otettava kovalla asfaltilla. Näin siis mäyräkoira, joka sisätiloissa ei voi nukkua kovalla lattialla. 


Koira näytti ihan kuolleelta kylkimakuullaan. Onneksi naapurit tuntevat Ollin ja tämän omalaatuiset tavat.

11 kommenttia:

 1. Olli-Boy, muista kääntää kylkeä, ettet rusketu raidalliseksi ;D)))
  Tervetuloa takas bloggeria uhmaten ;)

  VastaaPoista
 2. Hauska kuva:)

  Ennen naljailin kotona, että meidän mies ei lähde viikonloppuna mihinkään, missä ei voi juoda olutta. Nyt hän ei lähde mihinkään, mihin ei voi ottaa mäyräkoiraa mukaan.

  VastaaPoista
 3. Ihan superhieno paikka ottaa aurinkoa. Ja sitten asfaltti lämmittää vielä altapäin. Meillä ei tosiaankaan paistanut tänään aurinko. No eiköhän nuo sadepilvetkin häviä ja sadekin oli vaan sellaista tihkua.. Terveisin M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 4. Teilpäs on vänkä portti. Omatekonen? Olli, mäkin mötkötän auringossa ja jos joku tärkee odotus meneillään, niin kyljen alle kelpaa vaikka kivi. MOT.

  VastaaPoista
 5. Mai, itse asiassa Ollilla tuli tuossa asfaltilla jossain vaiheessa liian kuuma ja poika siirtyi roskapöntön taakse.

  Katriina, kyllä meilläkin "minä-en-sitten-hoida-koiraa"-mies on innokkain koiran kanssa kulkija.

  M-L ja Ossi, taitaa olla sadealue sieltä etelästä tulossa tänne pohjoiseen.

  Myrsky, portti on miehen tekosia. Hitsattu rautaputkesta ja toimii liuku-periaatteella. Rullat molemmissa päissä.

  VastaaPoista
 6. Kylläpäs rupes naurattamaan :D Meillä nukutaan oven pielessä,että varmasti huomaa, kun kotiväki tulee kotia.

  VastaaPoista
 7. Alkuaikoina sai itsekin käydä välillä toteamassa, että vieläkö se koira on hengissä, mutta nyt alkaa jo tottua koiran intensiiviseen uneen :D
  Tuo teidän portti on kyllä hieno ja siitä on hyvä näkyvyys päivystää, mitään ei ole näköesteenä :)

  VastaaPoista
 8. voi kuinka liikkis... mun koirat on aina olleet mun varjoja :)

  VastaaPoista
 9. MariaM, taitaa Ollikin päivystää iltapäivät eteisessä odottamassa ensimmäistä töistä/koulusta palaavaa.

  Sunan, väsymys ei aina katso aikaa ja paikkaa. Yhtä hurjan näköistä on kylkimakuulla laitumella makaavat hevoset! Kiitos kehuista, portti on miehen omaa designiä, tehty mäyräkoiran ehdoilla.

  Kaunis Nelli, kuvasta voi todeta koiran ja ihmisen välisen yhteyden, kuinka paljon koira kaipaa kotoa poistunutta ihmistä.

  VastaaPoista
 10. Onpa kätevän ja hyvännäköinen portti! Ja kyllä niin nauratti tuo viimeinen kuva ja kuvateksti! :D Just tuollaisia nuo nakit ovat, meilläkään ei voi yleensä nukkua ollenkaan kovalla lattialla, mutta ulkona voi sitten vaikka väsyneenä lyyhistyä kyljelleen hiekkaan, eikä yhtään haittaa vaikka menisi hiekanjyviä korviin ja sieraimiin. Ota nyt sitten noista selvä! :D

  VastaaPoista
 11. Maria, portti on kyllä kätevä mäyräkoiraperheessä. Yli ei ole vielä menty, mutta nokkaa hinkkaamalla portin ja aidan väliin tuli mäyräkoiran mentävä rako - tämän karkureitin kotiväki sulki tekemällä eturenkaan alle kuopan, jolloin porttia täytyy ensin nostaa ja sitten vasta työntää. Ei ole vielä mäyräkoira keksinyt temppua, miten nostaa portti paikoiltaan.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!