tiistai 26. heinäkuuta 2011

Potretti


Mitähän Olli tuumii?

5 kommenttia:

 1. Kaunis potretti ja intensiivinen katse mutta kaukaisuuteen. Katse ei kuitenkaan "harhaile" joten veikkaisin että siellä kaukana on joku katseen kiintopiste (meidän Ossilla on muuten mielettömän tarkka näkö mitä taas ei voinut sanoa meidän saksan paimenkoirasta).

  Kelpaisiko vaikka tälläinen:Hmm tuolla kaukaisuudessa tutulla nartulla on juuri nyt otolliset päivät.Jaksaisinkohan mä uida tuon viisi kilometriä. Tulisikohan mami hakemaan minut veneellä jos voimat uupuvat? Tämä ihan vaan sen takia, että miehet kuulemma yhden tutkimuksen mukaan ajattelevat "sitä" asiaa monta kertaa päivässä....:):) En nyt mene sanomaan montako kertaa kun en valitettavasti muista. Tuli vaan mieleen silloin, että missä välissä miehet ehtivät työskennellä:) :)No eihän koirat ajattele samalla tavalla kuin ihmiset. Ehkä siellä on oikea mäyrä, tai grillimakkara.

  Terveisin M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 2. M-L ja Ossi, Ollilla on taas tosi huono hämärä- ja pimeänäkö. Pimeän aikaan on pudonnut lenkillä ojaan ja kävellyt aitaan pahki. Eilen illalla käveli suoraan heinähankoon, onneksi piikit oli työnnetty maahan.

  VastaaPoista
 3. Ihanan miehekkään mietteliäs katse! Vaikea sanoa mikä kaukaisuudessa näkyykään. Ehkä katse vain lepäilee maisemaa tarkkaillessa. Silmistä on nähtävissä elämän tuoma varmuus sekä tyyneys joka liittyy rauhaisaan ympäristöön. Niin tai sitten horisontissa lepattelee lokki :)

  VastaaPoista
 4. Todella hieno kuva, ylvään näköinen mäyräkoira :)

  VastaaPoista
 5. Sheriffit, itsekin olen tyytyväinen, kun sain ikuistetuksi tuon mietteliään katseen.

  Sunan, kiitos :)

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!