lauantai 24. syyskuuta 2011

Lauantailenkki

Hei, mitä ihmettä? Tänään ei sadakaan vettä. 
Lähimetsän kautta lenkille...


 Tänä vuonna ei kuulemma tule kovin kummoista ruskaa. Meille kelpaa tämäkin - kunhan kkk (=kuivan-kelin-kausi) jatkuisi useamman päivän.

 Aika harmaata. Syksy on. 

Pellollakin käytiin haistelemassa tuoksuja (vain koira haisteli), emäntä tyytyi liikkumaan pystyasennossa.

9 kommenttia:

 1. Syksyn värit ovat kauniita ja menettelee se vuodenaikakin jotenkuten. Itse olen enemmän kesän lapsi ja mikäli tunnen koiraani niin Ossi myös. Kauniita lenkkisäitä teille. Ihanaa kun se sade ainakin taukosi:) Terveisin M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä aikakin tulla jo kuivempaa. Teillä on mukavannäköinen lenkkimetsä.

  VastaaPoista
 3. M-L ja Ossi, tänään on ollutkin mukava syyspäivä. Tällaisia lisää. Tykkään syksystä, kunhan se on aurinkoinen ja kuiva ja lämmin... ei ole paljon pyydetty. Olli yhtyy mielipiteeseeni.

  Katriina, lähimetsästä löytyy hyvin hoidettu puistoalue, lasten leikkipaikka (ei tosin hyödytä meitä), koirapuisto, peltoa ja suurin osa on kuitenkin ihan perusmetsää.

  VastaaPoista
 4. Ihana päivä todellakin, kun oli vaihteeksi kuivaa ja jopa aurinkoista! Liityn heti mukaan pitkän KKK:n toivojien kerhoon Pepin kanssa. Rillalle sää on yhdentekevä asia. Kunhan pääsee lenkille, säällä ei väliä. Ü

  VastaaPoista
 5. Mukavan näkönen lenkurareissu teillä oli. Enköhän mäkin pääse tänään. Eilen meni koko päivä siellä näytelmässä, enkä päässy jolkottelemaan ku sisällä.

  VastaaPoista
 6. kkk ei taida olla kaikista paras kuvaus kuivan kelin -kaudelle :DD

  VastaaPoista
 7. Hieno sää :) Ja nuo teidän lenkkimaastot on aina vaan niin mainiot. Pääsee meilläkin metsään, mutta teillä on ihan kaikkea, merestä kävelypolkuihin asti :)

  VastaaPoista
 8. Annamari, ja hyvä sää jatkui sunnuntainakin. Voi tätä onnea!

  Myrsky, sisällä jolkotteleminen on aika tylsää, kun maisemat pysyy samana koko ajan.

  Noora, ai niin kuin Fingerporissa: KKK = kylmä, koho, kompressio

  http://www.hs.fi/fingerpori/1135269200116

  VastaaPoista
 9. Mai, emme voi valittaa maastojen puutetta ja meri on aina suosikkielementtini. Koirankin, kunhan ei tarvitse mennä uimaan.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!