torstai 1. syyskuuta 2011

Ulos ja lenkille!

Mies lähti kalaan eikä ottanut Ollia mukaan. Tämän vuoksi Olli pukkii emäntää koko ajan. Ulos ja lenkille! Ei auta, että ollaan tunti sitten tultu pitkältä lenkiltä. Taas on lähdettävä.

Väri kuonossa ei ole herrasmiehen charmanttia harmaata vaan maalarin käyttämää Tikkurilan Vinhaa. 
 (Maalia löytyi kuonon lisäksi tassuista.)

5 kommenttia:

 1. Teillä päin ei sitten ilmeisesti sada. Täällä Kirkkonummella tullut ihan käsittämättömiä sadekuuroja pitkin päivää ja alkuiltaa. Juuri sellaisia ettei ole tarvinnut Ossia kuin pihalla käyttää jonka jälkeen se on juossut sisälle:) No nyt kuuden maissa rauhoittui sen verta että miehen kanssa pääsi sitten edes iltalenkilleen. Terveisiä Ollille joka on ihan charmantti ilman harmaitakin:) M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 2. Ulkoilu on saavutettu etu, josta ei luovuta, paitsi sateella.

  Mäyräkoira tietää itse parhaiten, milloin mitäkin kuuluu tehdä. Meillä ruokaväli tuntuu lyhenevän lyhenemistään...

  VastaaPoista
 3. M-L ja Ossi, sadekuurot alkoivat meillä torstai-iltana vasta iltayhdeksän aikaan. Koko yön sitten on vettä satanutkin ja tänä aamuna sade oli ohi. Näinhän sen pitäisi ollakin. Olli lähettää terveiset takaisin *hau*

  Katriina, mäyräkoira oli eilen illalla ihan tyytyväinen toisen iltalenkin jälkeen. Tietenkin osansa asiassa oli kalareissusta palanneelta mieheltä, jolla oli iso ahven mukana. Ollin piti päivystää keittiössä, ahvenen perkuujätteet kävivät menään. Päivystys loppui, kun vein roskapussin ulos.

  VastaaPoista
 4. Vinhaa mäkin eiku meilläkin käytetään :D

  VastaaPoista
 5. Myrsky, Vinha on vesipestävää ja jos emäntä vaan näki mut maalitahroissa niin vei mut vessaan ja pesi lavuaarissa. Ei tuntunut yhtään kivalta.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!