lauantai 3. syyskuuta 2011

Maastonakki mökkeilee

Jo perjantai-iltana Olli alkoi olla levoton. Kotiväki pakkaili makuupusseja ja tuulihousuja. Siinä vaiheessa kun kylmälaukku kannettiin keittiöön, Olli aavisti, että nyt on jotain tapahtumassa. Vaan vielä piti yksi yö nukkua ja lauantaiaamuna kuudelta kello herätti kotiväen ja koiran mökkireissuun. 

Saunan alla asustaa elävää ravintoa. Valitettavasti Olli ei ole saanut vielä näkö- eikä makuhavaintoa hiiristä... 


Tuolla ne asuvat...

4 kommenttia:

 1. Mikäs sen parempaa olisi kuin itse saalistettu:) Luulen, että sinne koiran suuhun uppoaisi aika hyvin hiiri tai myyrä. Päästäiset voivat mennä kanssa:) Mukavat viikonlopun jatkot.M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 2. M-L ja Ossi, eipä tuottanut Ollin saalistus tulosta. Yritystä kyllä oli.

  VastaaPoista
 3. Meillä hinkattiin viimeksi itteään hiiren raatoon. Oli sitten mukava nukkua kolmen(omat + siskon) mäykyn kanssa jotka olivat tuossa ällötyksessä pyöriny. Kotona päästiinkin sitten kunnon pesulle.

  Muuten, teidän blogin ansiosta taannoin innostuin tuosta BF:n huomioliivistä. Olen ollut siihen todella tyytyväinen. Brecillekin ostettiin omansa. Kätevää mökilläkin kun päivällä oli punainen puoli käytössä jolloin se näkyi hieman paremmin ja sitten yöllä taas keltainen joka loisti paremmin...

  VastaaPoista
 4. Veera & co, tuossa huomioliivissä on todella hyvä hinta-laatusuhde. Mökillä meilläkin on punainen käytössä, koska se erottuu paremmin maastosta. Pimeällä Olli ei lähde meidän vierestä mihinkään, kun pojan hämärä- ja pimeänäkö alkaa olla aika huono.

  Mies kävi sunnuntaiaamuna Ollin kanssa lenkillä ja tielle oli joku eläin pissannut. Arvaapa vaan, olisiko Ollilla tehnyt mieli hinkata itseään siihen. Ei ollut kuitenkaan saanut niin tehdä.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!