lauantai 17. syyskuuta 2011

Päiväunet auringossa

Lauantaiaamu oli syksyn kylmin, vaikka lämpömittari näyttikin vielä plussaa. Olli ei viihtynyt emännän kanssa pihahommissa, vaan vinkui niin kauan oven takana, että pääsi sisälle. Ja olohuoneessa piti etsiä päiväunille se kaikkein aurinkoisin paikka.

 Taustalla Ollin uusi kaveri, hirvi. Tuliainen Ikeasta. 


7 kommenttia:

 1. Ai kun on hyviä kuvia Ollista! Alimmaisessa varsinkin on niin luonteikas naama.

  Aurinkoista sunnuntaitakin teille:)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia jälleen kerran ja mainio tuliainen.Enpä ole moista Ikeassa nähnytkään. Niiden Ikean rottien hinta-laatusuhde on kanssa oiva. Aurinkoista "loppuviikonloppua" teidän sakille:) M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Ja kylläpäs Olli on saanut kivan(kokoisen) tuliaisen :) Meillä ainakin mäyris on ollut erityisen rakastunut isoihin pehmoihin, sille ei mikää Ikean euron minilelu riitä :D

  VastaaPoista
 4. Katriina, kiitos ja mukavaa sunnuntaita teille!

  M-L ja Ossi, Ikeasta löytyy joka reissulta uusi pehmoeläin retuutettavaksi.

  Sunan, "mitä isompi, sen parempi" on Ollinkin mieleen.

  Kaunis Nelli, Ollistakin hirvi on makee, toinen korva on jo raadeltu irti.

  VastaaPoista
 5. Joo, tuttua! Meidän 3-kuinen (ja Ollin värinen) wursti on myös osoittanut rakastavansa mäyräkoiramaisesti aurinkoa ja lämpöä. Oli aurinkoläntti maassa miten pieni tahansa, pakko tunkea itsensä juurikin siihen. :) Mainioita kuvia Ollista!

  VastaaPoista
 6. Anni, juuri näin. Aurinkoläntin ei tarvitse olla kovinkaan suuri, että mäyräkoira saa itsensä siihen paistattelemaan. Mukavia ja toivottavasti aurinkoisia syyspäiviä teille! Ja wurstille terveisiä!

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!