tiistai 13. syyskuuta 2011

Nytkö se alkoi?


Rapakeli nimittäin. Vettä on satanut pari päivää melkein taukoamatta ja sehän tietää lenkkeilevälle mäyräkoiralle melkoista rapamahaa. Ensin kastutaan ulkona ja sitten vielä suihkussa. Kaksinkertainen märkyys on kaksinkertainen mielipaha. Suihkun jälkeen ravataan ympäri huushollia ja lopuksi kuivatellaan turkki hinkkaamalla sitä eteiseen mattoon. Siis koira, ei ihminen.

7 kommenttia:

 1. Just noin! Sohvakin saa osansa märkyydestä, ja niitä läiskiä sitten vaahtopesulla hinkataa.

  VastaaPoista
 2. Katriina, rapapäivinä sitä alkaa kummasti odottaa lunta ja pakkasta.

  VastaaPoista
 3. Meillä yritetään täysstoppia jo heti ovella jos märkyyttä on ilmassa :D Ostin nyt Pipsalle uuden Hurtan ulkoiluhaalarin (kura rikkoo kainalot), joka on kyllä haalarimallina vähän hankala, mutta toimii kyllä erinomaisesti. Rapaa ei juurikaan lennä vatsan alle, ainoastaan käpälät kastuvat. Pipsakin taisi tänään huomata, että se kapistus onkin kai ihan mukava :D

  Toivotaan kuitenkin, että saataisiin nauttia edes hetki kuivista syyskeleistä :)

  VastaaPoista
 4. Meillä on sadellut aamuisin ja iltapäivisin. Silloin Ossia ei kertakaikkiaan saa liikkeelle. Autokatos on se paikka missä se selviää kastumatta. Illalla on onneksi ollut pieni tauko sateessa niin on päässyt miehen kanssa lenkille:) Nyt tulee sieniä kuulkaas. Ensi viikon perjantaina olisi tarkoitus tehdä sieniretki yhden kaverini kanssa.Minä näytän paikat ja hän saa poimia:) Haetaan lähinnä suppilovahveroita.Terveisin M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 5. Idatoi, ulkoiluhaalari kuullostaa hyvältä. Sovititko haalaria ennen ostopäätöstä? Olli on niin iso, että Hurtan fleecestäkin piti leikata takaosa pois.

  M-L ja Ossi, olen pari pitkää päivää ollut Rovaniemellä ja ilmeisesti Ollista on ollut kiva, kun emäntä on kotona, ettei ole protestoinut märkää keliä.

  VastaaPoista
 6. Mä tykkään kastua ulkona ja yleensä hyppään jokaiseen vastaantulevaan lätäkköönkin vielä, mutta en ymmärrä miks sisällä pitää kastua uudestaan. Rapakelien jatkuessa pitkään jään yleensä rappukäytävään kököttämään, koska ovesta astuminen tietää kylpyammetta. Ällöö.

  VastaaPoista
 7. Jaltsalandia, suurin osa meistä mäyräkoirista ei voi ymmärtää moista vesihyppelyä. Tassujen kastuminen sekä sisällä että ulkona on aina yhtä vastenmielistä, mutta kiva, että osaat nauttia! Siis ulkoilusta, ei kylpyammeesta.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!