maanantai 20. helmikuuta 2012

1-sits sektion

Ostimme syksyllä takkahuoneeseen vähän leveämmät nojatuolit, tai sohvapalaset, ihan miten vaan. Tuoliin mahtuu istumaan kaksi ihmistä vierekkäin, mutta mäyräkoiria mahtuu vain yksi. Joskus ihminen änkeää mäyräkoiran viereen, mutta kovin helposti ei koira tee tilaa viereensä. Koira vaatii ehdottomasti tyynyn päänaluseksi.

Kuopus on jäänyt lukulomalle, joten Olli pääsee aamulenkin jälkeen tyttären kainaloon nukkumaan. Ja on onnellinen. 

Lumista viikkoa kaverit!

16 kommenttia:

 1. Kääpiöpentukin täyttää halutessaan kokonaisen sohvan. Pieni koko, iso ego!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä isompi ego, sitä isompi sohva!

   Poista
 2. Meillä on perheessä muodostunut jo edellisen koirakaksikon aikaan sellainen "sääntö", että se joka ehtii ensin, saa pitää paikan. ;D No, eihän ko. sääntöä tietenkään ihan tosissaan aina noudateta, mutta totta toinen puoli tässäkin.. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän se taitaa meilläkin olla noin... kukapa sitä nukkuvaa koiraa raaskii herättää.

   Poista
 3. Mukava asento siellä tyynyjen keskellä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä on unen tulla ja kyllä se tuleekin aika äkkiä.

   Poista
 4. Mäyrishän vie jättiosan sohvastakin:) Ossilla on kaikenlisäksi outo tapa, että sen pitää päästä siihen käsinojan viereen vaikka siitä ei ole mitään iloa esim. päänaluseksi. Siitä "nurkkapaikasta" vaan on jotenkin muodostunut mukamas "Ossin paikka". Please, älä toivo enää meille lisää lunta. Oltiin tuossa vuorokausi kuin "pieni talo preerialla" eli täysin lumen eristämänä. Sitten eilen klo 23 kerkisi trakukuski putsata tien... Terveisiä M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohvalla nukkuessaan Ollikin ottaa aina nurkkapaikan. Ilmeisesti käsinojaa vasten saa pesämaisemman nukkumapaikan.

   Lunta tulee taas tänään ja reilusti. Aamulla taaperrettiin vastatuuleen, tai tarkoitus oli ainakin. Olli teki aamuasiat ja 100 metrin jälkeen kieltäytyi jatkamasta. Eikun takaisin kotiin.

   Poista
 5. Minäkin olen isomman sohvan hankkimista. Kolmen hengen sohva ei ole riittävän iso kahdelle ihmiselle JA mäyräkoiralle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolmen hengen sohva on sopiva yhdelle (laihalle) ihmiselle ja mäyräkoiralle. Toisen ihmisen on turha siihen enää yrittää.

   Poista
 6. Nelli nukkuu sohvalla aina tasan keskellä. Jos istun toisella reunalla se aina välillä änkee selän taakse ja karkottaa meikäläisen toiseen nurkkaan. Epäilen, että se haluaa lämmitetyn paikan. Hyvin minut on koulutettu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäyräkoira on aika hyvä kouluttaja. Ihminen ei huomaakaan, kuinka koira on vähitellen vallannut itselleen lisää sekä fyysistä että henkistä tilaa.

   Poista
 7. Hihhih, jos mäyriäinen ehtii ensin sohvalle, on paikka valloitettu ;) Mutta jos itse ehdit ensin ja saat jalkasi divaaniosalle (meillä on sellainen), niin eikös se hyppää sinne jalkojesi väliin koisimaan :D
  Olli on varmaan otettu lukulomalaisesta ja kainalopaikasta.
  Tänään onkin jo pari kertaa kolattu piha. Huomenna uusiks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on myös divaaniosa tai jalkarahi se taitaa oikeastaan olla. Siinä oli alunperin Ollin paikka, mutta mäyräkoiralla on näköjään seurata ihmisen esimerkkiä ja valloittaa ihmisen istuma- ja nukkumapaikat. Yksi mistä ei tingitä on yöunien nukkumapaikka ja ne Olli nukkuu omassa korissaan.

   Joo, lunta on aika paljon. Itse asiassa liian paljon.

   Poista
 8. Olli näyttää mäykkymallia kuinka tila otetaan haltuun. ;) Suurien esiintyjien pitäisi ottaa oppia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso ego. Eihän siihen muuta tarvita.

   Poista

Luemme mielellämme kommentteja!