keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Eläinlääkärissä

Ollin alahuulessa ollut puremajälki tulehtui putsauksista huolimatta ja tiistai-iltana Ouluvetin Raimo Kekkonen tarkasti koiran voinnin. Tulehdukseen määrättiin antibiootticocktail ja kipuun nestemäinen kipulääke. Tabletit menevät alas huomaamatta, mutta mikstuura pitää antaa nappuloiden kanssa, kun Olli ei tykännyt suuhun ruiskulla annettavan lääkkeen mausta. Yritti sylkeä lääkettä pois.

Rottweilerin omistajat välttelevät edelleen julkisuutta ja sanoinkin naapureille, että jos näkevät heitä, niin käskekääpä käymään meillä. Olisi vähän asiaa...Lopuksi kesäinen kuva, vaikka ulkona lunta sataa ja pakkastakin on vajaa -10 astetta. 
Kyllä se kesä sieltä taas kerran tulee!

11 kommenttia:

 1. No voihan harmitus, että tulehtui. Mutta lasku sitten ehdottomasti sinne naapuriin. Täytyy kyllä vieläkin sanoa, että törkeitä naapureita. Ymmärtäväisitpä pitää edes koiransa kiinni jos eivät sitä kouluttaa osaa.
  Eiköhän noi lääkkeet pian ala tepsiä, toivottavasti Ollille ei jää pahoja traumoja kokemuksesta.

  Mitä, onko siellä vielä noin paljon pakkasta. Täällä oli herätessä miltei nollassa, nyt on kohonnut jo yli yhden pakkasasteen.
  Pikaista paranemista Ollille!

  VastaaPoista
 2. kyllä suututtaa... toivottavasti olli paranee pian eikä saa mitään traumoja.

  VastaaPoista
 3. Voi että on harmillista :( Toivottavasti lääkkeet auttavat pian ja Olli paranee entiselleen pian. Ei muuta kuin eläinlääkäri+lääkelasku rotikan omistajien postilaatikkoon kirjeen kera. Tympeää maksaa kova hinta hoidosta+käynnistä varsinkin kun ei millään muotoa ole oma syy.
  T:Anne

  VastaaPoista
 4. Harmituksen harmitus!!! :SSS

  Kompaan muita ja kehotan viemään ell.laskun rottiksien kotiväelle maksettavaksi. Teatraalisena ihmisenä lisäisin laskuun vielä matkakulut ja kunnon summan kivusta ja särystä.

  Ollille paljon parantavia suukkoja ja paijauksia! <3

  VastaaPoista
 5. Olli, my man, tervehtymisiä nyt oikeen kovasti ja tsemppiä!

  Lasku ilmanmuuta naapurille, sano äippä ja mä oon samaa mieltä. Vaikken ees tiä mikä se on :) Ja Olli-toipilaalle paljo herkkuja.

  VastaaPoista
 6. Ollille paljon paranemisrapsutuksia!

  Hyökänneen koiran omistajat ovat velvoitettuja korvaamaan eläinlääkärikulut, sillä selvästihän kyseessä on ollut koiran vartioimatta jättäminen. Laskua vaan naapuriin. Toivottavati kantavat edes tämän osan vastuustaan kunnialla.

  VastaaPoista
 7. Pikaista paranemista Ollille! Olisihan tuo ihan kohteliasta käydä kysymässä heidän osaltaan kuinka Olli voi. Tässä sen huomaa ettei toiset ajattele kuin omaan napaansa. Sitten jos lähtee rahojansa kyselemään saa varmaan vielä itse haukut, että on ollut väärään aikaan väärässä paikassa.

  VastaaPoista
 8. Arvoisat kommentoijat,
  eilen näin vihdoin naapuria, joka ensin oli ilmeisen näreissään, että olimme vieneet koiran eläinlääkärille. Halusi oikein tulla katsomaan, että koira oli loukkaantunut. Uskoihan tuo lopulta ja sovittiin, että tuon laskut maksettavaksi kontrollin ja mahdollisesti muiden käyntien jälkeen. Kerralla koko pompsi.

  Ei ollut myöskään huomannut, että heidän aidassaan olis jotain vikaa. Haloo, hanki silmälasit!

  Leuan haavasta vuoti eilen jotain (märkää?), mutta näin eläinlääkäri sanoi ehkä käyvänkin ja kuulemma parempi vaan, että valuu pois. Tarkkaillaan tilannetta.

  VastaaPoista
 9. Voi Olli. Pikaista paranemista. Olen ollut muutaman päivän täydellisessä nettipimennossa enkä ole päässyt kommentoimaan ja vielä vähemmän lukemaan kuulumisianne. Minä menisin ilman muuta tekemään ilmoituksen poliisille. Tuskin "naapuruussuheteenne" muutenkaan nyt on niin äärettömän lämmmin jos tuo pahuksen rotikka jo toisen kerran kävi kiinni.

  Se mädän valuminenhan on elimistön oma keino poistaa tulehdusta. Jos Ollilla antibiootit meneillään niin tilanne ainakin pitäisi olla hallinnassa.

  Minun pitää kertoa tähän sitten mitä tämä meidän "sankarikoira" teki yhtenä iltana kun oli mieheni kanssa kävelyllä: pöllyytti sitä naapurin toista kääpiösnautseria joka oli irti ja tuli tekemään tuttavuutta Ossin kanssa. Valitettavasti oli vaan väärä yksilö eli se kiltti. No mutta mitäs oli irti. Se toinen joka ennen joulua hyökkäsi kimppuun oli kiinni. Mutta nämä kaverit nyt ovat kooltaan sellaisia tasavertaisia. Rottweiler ja mäyris on ihan eri juttu. Kerro naapurille, että pistää aitansa vimosen päälle kuntoon ja muutenkin pitää koiransa kiinni! Terveisiä Kirkkonummelta M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 10. Voi Ollia - Ikimetsän lauma lähettää terveisiä!

  VastaaPoista
 11. M-L ja Ossi,
  Ollin poski onkin jo paljon parempi, turvotus laskenut. Lääkekuuri puree ilmeisen hyvin.

  Ossillakin tuli sitten mitta täyteen, vaikka kiltimpi painos saikin osansa. Ehkä teidänkin naapuri oppisi pitämään koiransa kiinni. Hyvä Ossi, pidä puolesi. Eläinlääkärillämme on myös mäyräkoira ja hän sanoi, että mäyräkoirat ovat keskimääräistä kestävämpää tekoa!

  Paloma,
  kiitos ja mukavaa odotusta. Kävin katsomassa uä-kuvan. Hienoa, että kaikki on kunnossa.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!