perjantai 3. helmikuuta 2012

Kaverin kanssa aika kuluu

Pakkanen paukkuu ja kaverit saavat kotona kyytiä, kun mäyräkoira leikkii aikansa kuluksi. Eihän sitä toki jaksa aina syödä ja nukkua, varsinkin, kun kotiväki on pienentänyt ruoka-annosta vähäisen liikkumisen vuoksi ja ruokakin tarjoillaan vain kerran päivässä. Ensi viikolla - mikäli säätiedotukset pitävät paikkaansa - taidamme palata normaalimpaan elämänmenoon, ainakin liikunnan ja ruoan suhteen. Ja emäntä palaa takaisin töihin.

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille! 
 

7 kommenttia:

 1. Onneksi on retuutettavia:) Ulkona ei kovin pitkään viitsi olla, ja tänään kävi viima naamaankin.

  VastaaPoista
 2. Kivaa sisäviikonloppua teillekin! Täällä ainakin toivotaan kovasti, että lupailut maanantaina lauhtumisesta pitävät paikkansa :)

  VastaaPoista
 3. Mukavaa viikonloppua. Täälläkin on pakkanen pysytellyt aika lähellä kahtakymmentä. Tosin Ossi lähti urhoollisesti isännän kanssa iltalenkilleen.Se kävely on meillä enempi "miesten juttu". Minusta tuntuu, että Ossi luulee kävelyttävänsä miestäni:) Hyvät viikonloput M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti pakkanen lauhtuu. Elli kyllä lähtis pidemmällekin lenkille uudessa villapaidassaan ja töppösissään. Vaan en kauhean pitkälle uskalla mennä, ettei kylmä ilma käy liiaksi keuhkoihin. Tuossa lauhtumisessa taitaa vaan olla se huono puoli, että sitten tulee lunta -> kolattavaa :(

  VastaaPoista
 5. hyvä olli, itsekseen leikkiminen on pop. kerropa se myös nellille - neitokainen kun vaatii aina henkilökuntaa mukaan leikkiin.

  VastaaPoista
 6. -31 tänä aamuna :) nakit seisahtu ovella ilmeenään "onko ihan pakko" voisikon pissiä matolle :) Itse ajoin töihin pienellä diesel autollani ja toivoin ettei se hyydy matkalle :) Rapsuja!

  VastaaPoista
 7. Kaikille yhteisesti,
  pakkanen on lauhtunut, tilalle saimme lumisateen ja kovan tuulen. Yhteisvaikutus lienee sama kuin viime viikolla.

  Emäntä palasi tänään työelämään, joten Olli saa luvan tottua aikaisiin aamulenkkeihin. Tänä aamuna ei ollut koiralla mitään vaikeuksia herätä aikaisin, emännällä oli.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!