sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Vakioasento

Vaikka ankarin pakkastalvi näyttää väistyneen ja ollaan päästy ulkoilemaan pitempiä, siis normaalinpituisia, lenkkejä, koiran lempiasento tuntuu olevan kylkimakuuasento. Kaverin kanssa tai ilman. Mielellään ihmisen kainalossa, mutta olosuhteiden pakosta yleensä ilman ihmistä. 

Korvakin on kääntynyt nurinpäin...
Emäntä on palannut takaisin työelämään ja koiran arki on muuttunut radikaalisti. Herätys aamulenkille tapahtuu aamuseitsemän jälkeen ja sitten emäntää saakin odottaa koko päivän kotiin. Onhan se uuden rytmin löytäminen yhtä hankalaa kyllä emännällekin... Onneksi kuopus on jäänyt lukulomalle, ettei koko päivää tarvitse yksin viettää.

Mukavaa sunnuntaita kaikille, 
kerätkää voimia uutta viikkoa varten!

5 kommenttia:

 1. On ollut suorastaan hämmentävää, ettei ulkona tarttekaan palella, muutama miinusaste on melkoisen täydellinen talvilenkkikeli!

  VastaaPoista
 2. Täällä huokailtiin ihastuksesta, kun pakkasmittari näytti lukemia tälle päivälle. On kyllä ollut täydellinen talvisää!

  VastaaPoista
 3. nelli oikein hyppelehtii kävelyllä nyt kun pakkanen on vähentynyt.

  VastaaPoista
 4. Voi kun kiva, että teilläkin lauhtuu. Ossikin oli eilen päivälenkillään ihan riemuissaan kun oli vain muutama aste pakkasen puolella. Ollille rapsutuksia.M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 5. Kaikille yhteisesti:
  Tarkenee ulkoilla ihan oman karvan turvin - mikäs sen hauskempaa!

  Olli lähettää ystävälliset haukahdukset Ossille!

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!