perjantai 17. helmikuuta 2012

Kohti parempaa


Antibiootti puree ja Ollin vointi paranee. Toissapäivänä haavasta vuosi märkää, mutta se oli odotettavissakin. Eläinlääkärin mukaan on ihan hyvä, että märkä pääsee valumaan pois. Mieskin on sairauslomalla, joten ei ole Ollilla ollut yksinäistä eikä sen puoleen miehelläkään. 
Naapurinkin sain vihdoin viimein kiinni ja kävi oikein katsomassa Ollin vointia. Ilmeisesti epäili, että olimme vieneet koiran turhan takia eläinlääkäriin. Lupasi kuitenkin maksaa eläinlääkärilaskut. Ensimmäinen lasku tekikin 119 euroa ja kontrollikäynti on parin viikon päästä. Naapurille olisi halvempaa rakentaa kunnon aita pihalleen, mutta omapa on asiansa, kunhan pitää koiransa kurissa ja nuhteessa. Tai ainakin kiinni. 

Tämän viikon ikävistä tapahtumista huolimatta aloitamme mukavissa ja kotoisissa merkeissä viikonlopun vieton. Tiedossa rauhallista yhdessäoloa. Sitä samaa myös kaikille ihanille ystäville. Kiitos mieltä lämmittävistä kommenteista ja ajatuksistanne.

19 kommenttia:

 1. Todella iloinen uutinen kuulla että pikkupotilaan tilanne parantunut. Täällä pk-seudulla on kovasti jännitetty huulen puolesta. Kiitos upeasta kuvasta jossa vaikuttaa olevan maailman kiltein mäykky taustavoiminaan ne kaikkein huolehtivaisimmat kotijoukot. Rapsutuksia ja kaipa se juustokin voi jo lähiaikoina kiinnostaa.

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti naapurin mieleen tuli pyytää edes anteeksi...
  Olli ja Mies yhtäaikaa sairaslomalla, ei ole naurun asia, mutta hyvä kun pojilla oli tukea toisistaan :)
  Olli-Boy, lähetän lentopusun kuonolle ja pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 3. Olli näyttä kuvassa, että TÄÄLTÄ PESEE!

  VastaaPoista
 4. Hieno homma, että paraneminen on lähtenyt hyvin käyntiin! <3

  Ja hyvä myös, että naapuri edes tajuaa maksaa hoitokulut. Tai no, ette varmaan muuhun suostuisikaan. Tavalaan myös hyvä, että vaati päästä Ollia ihan "livenä" tapaamaan. Jospa siitä joku kuva jäisi (pöllömmäkin) verkkokalvolle, joka sitten edistäisi vaikkapa aitojen kuntoon saattamista. Toivon ainakin niin!

  Mukavaa viikonloppua teille kaikille ja Ollille paljon rapsutuksia! <3

  VastaaPoista
 5. Rapsuja! Meidän naapurissa asuu kaksi dobberia, jotka alkuaikona juoksivat meidän pihalla ja hyppivät aitaa vasten "elokuvairvistys" naamallaan - oli muuten eka kerta kun pelkäsin koiraa! Jouduttiin huomauttamaan myös asiasta - joko naapuritkin aitaa pihansa tai pitää ne hihnassa, muutoin ne on AINA meidän tontilla. Onneksi naapureinakin on joskus ihan fixua väkeä...toim huomautus joskus ;)

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti naapuri oppi tästä jotain ja kolmatta kertaa ei tarvitsisi näin käydä. On kyllä ihme ettei viittinyt heti tulla teillä käymään kun tämä tapahtui vaan piti ensin piilotella.. No, onneks Olli on parantumassa, sehän on tärkeintä. Ja onneks naapurit korvaa ell laskut. :)

  VastaaPoista
 7. Tuli ihan tekstin alussa fiilis, että nyt on blogin otsikko kohdillaan: Olli, oman elämänsä sankari.

  Ihanaa, että parantuminen etenee ja syyllinen on saatu "kiinni".

  VastaaPoista
 8. Hianoo, Olli, että oot jo kuosissa. Ja viäl saat olla iskäs kanssa himpessä. Ei ihme, että paranit.

  VastaaPoista
 9. Anomyymi,
  juusto maistuu ja antibiootit saa makkaran välissä. Kyseessä onkin kahden viikon makkarakuuri :)

  Mai,
  naapurin sanavarastoon ei anteeksi-sana kuulu. Törppö siis.

  Katriina,
  Olli on jo entisellään.

  Annamari,
  Olli kiittää rapsutuksia ja lähettää <3-terveiset!

  Paloma,
  miksi hankkia isoja ja vaarallisia koiria, jos ei halua kouluttaa niitä?

  Veera & co,
  oppia ikä kaikki. Toivottavasti kolmatta kertaa ei tule meille eikä kenellekään muulle. On kuulemma ollut naapurin kissallakin (laiska vätys) henkikullan lähtö melko lähellä, kun rotikka oli tullut kuistille.

  Kaunis Nelli,
  kestävää tekoa nämä mäyräkoirat.

  Myrsky,
  kyllä kaverin kanssa on paljon mukavampi sairastaa kuin yksistään. Ja lääkkeiden kanssa saa makkaraa.

  VastaaPoista
 10. Hienoa, että Olli alkaa parantua. Toivottavasti isäntäkin paranee pikaisesti. Terveiset Kirkkonummelta M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
 11. Hyvä hyvä! Ja mikä mahtava makkaraputki tiedossa!

  VastaaPoista
 12. M-L ja Ossi,
  Olli on parantumassa hyvää vauhtia. Terkkuja!

  Svea,
  makkaraputki ei haittaa senkään puolesta, kun Olli on vähän alipainoinen. Voisi olla kilon verran lisää elopainoa.

  VastaaPoista
 13. Hienoa, että Ollin kunto kohenee. Toivottavasti Ollille eikä hihnanpäille jäänyt traumoja tapahtuneesta. "Rotikkapiireissä" itse pyörivänä olen ollut todella harmissani, kun rotikoita on sellaisilla ihmisillä, jotka eivät vahvaa ja voimakasluontoista koiraa osaa käsitellä.

  Tämäkin välikohtaus olisi kertomasi perusteella ollut täysin ennaltaehkäistävissä, joten toivottavasti nyt ainakin jatkossa omistajat osaavat pitää koiransa kytkettynä.

  VastaaPoista
 14. Voi jestas miten suloinen Olli jaksaa olla tästäkin kuvakulmasta. Niin on samanlainen ilme kun Pipsallakin melko usein :)

  Mukava kuulla, että antibiootti on alkanut toimia ja vointi kohenee! Rapsutuksia täältä ja pusuja Pipsalta. Toivottavasti lääkärimaksut kirpaisevat edes vähän sen naapurin selkänahkassa.

  VastaaPoista
 15. Mauri ja Roope,
  eipä ole rotikoita kyseisen talon pihalla näkynyt, mutta kyllä aina vilkaisen kahdesti ennen kuin lähdetään ohittamaan heidän pihaansa. Aitaa ei ole korjattu ja toisaalta lunta on niin paljon, että koirat kävelevät korkeankin aidan yli. Meilläkin on niin paljon lunta, että Olli pääsisi kinoksen kautta aidan yli, mutta onneksi poikaa ei kiinnosta ulkoilu kylmässä talvisäässä. Enkä yksin jättäisikään pihalle.

  Idatoi,
  Pipsalle oikein paljon terveisiä ja hyviä metsästysreissuja! Lääkärimaksut ja lääkkeet tekevät ihan kiva loven kenen tahansa kukkaroon...

  VastaaPoista
 16. Mäyräkoira on onneksi sitkeä sissi, paranemisia Ollille :)

  VastaaPoista
 17. Kiva kuulla, että Olli alkaa jo olla parempaan päin. Kunhan vaan naapuri nyt ymmärtäisi pitää koiransa kurissa ja herran nuhteessa. Onneksi sentään lupas maksaa ell-kulut. Kyllä silti vieläkin harmittaa tällainen tilanne, sitä ei olisi saanut päästä syntymään. Haleja ja rapsutuksia toipilaalle, tai oikeastaan molemmille toipilaille ;)
  PS. Olli on niin söpösen näkönen tuossa kuvassa; "Rapsutuksia, please. Mä oon kipee"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole naapurin rotikoita näkynyt. Toivottavasti naapuri nyt ottaisi opikseen tai ainakin sen jälkeen, kun vien ell-laskut maksettavaksi. Eka kerta maksoi lääkkeineen 119 euroa ja viikon päästä on kontrolli.

   Poista

Luemme mielellämme kommentteja!