tiistai 19. kesäkuuta 2012

Hyviä neuvoja

Kiitos kaikista hyvistä neuvoista ja vinkeistä, joita ollaan saatu Ollin iho- ja tassuongelmiin. 

Kävin ostamassa tänään Brit Caren lohiöljyä, joita pitkäkarvaiset lajitoverit käyttävät. Kiitos Alphonsen ja Aslanin emännälle! Annamarin suosittelemia rasvahappoja kokeillaan seuraavaksi, jos lohiöljy ei jostain syystä sovikaan.  Lohiöljy tuoksuu juuri samalle kuin 60-luvun ravintolisä - kalanmaksaöljy. Haju on pinttinyt varmaan kaikkien tuon ajan lasten hajumuistin syövereihin.

Lisäksi ostin Ollille laihuuden poistamiseksi ja lisäenergiaksi pötkön naudanrasvaa, josta annetaan kiekollinen ensin harvemmin, ja jos maha kestää, niin vaikka päivittäin. 

Olli tassut ovat isot  ja leveät;  varpaanvälit ovat erittäin altiit kosteudelle. Lisäksi väleihin menee helposti vierasesineitä, hiekkaa ja neulasia. Näillä mennään. 

Toivotaan kuivia tassuttelukelejä! 

10 kommenttia:

 1. Sulla on Olli oikeen kunnon kokoset tassut, vähän niiku lapiot (tää oli sitten kohteliaisuus). Noilla kyllä kaivaa ison kuopan tai mäyrän luolasta ihan kepeesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä kaivannut kukka- ja raparperipenkkiä, mutta siitä ei kotona tykätä. Kummaa porukkaa täällä meillä.

   Poista
 2. Onko teillä tapana suihkutella Ollin tassuja ulkoilun jälkeen? Ihan uteliaisuudesta kyselen. Itselläni ei ole mitään poppakonsteja takataskussa anturoitten ärtymisen hoitamiseksi, lähinnä menee vain sormi suuhun ja paniikki iskee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollin tassut yleensä pyyhitään puhtaaksi, mutta oikein rapakelillä pitää tulla suihkun kautta kotiin.

   Poista
 3. Meilläkin meni Ossin varpaanvälitulehdus sitä paljon pahaksi, että käytiin eilen hakemassa ell:iltä rohtoja. Yksi imusolmukekin suurentunut sillä puolella joka kipeä. Nyt sitten pestään malasebillä tassuja pari-kolme viikkoa. eipä meillä tassuvaivaisillakaan ole kauhean hyviä konsteja. Sitä yhtä ravintoöljyä syötellään kanssa ja Ossi rakastaa sitä. Nutrolin tai joku sinnepäin on öljyn nimi:) Toivottavasti Ollin tassuvaivat kanssa pian hellittää. Terveisiä M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän päästä mahdollisimman pian eläinlääkäriin, kun epäilen tassuissa olevan hiivaa. Heti, kun lapset kasvoivat omilleen, koirasta on tullut uusi lapsi, jota saa hoitaa ja kuljettaa lääkärissä.

   Poista
 4. Kyllä on tanakat tassut, noilla ei hevin kaadu. Tuollaisilla tassuilla kun jarruttaa niin takuulla pysähdytään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tassuissa on voimaa, mutta näyttävät olevan myös Ollin heikko kohta. Tänään mennään vaihteeksi eläinlääkäriin...

   Poista
 5. On kyllä harmittavaa, kun just kun selviät yhdestä vaivasta (Ollin kastraatio), on toinen jo nurkan takana odottamassa. Ellillä on ollut kans tuota Brittcaren lohiöljyä. Alussa muistin antaa sitä sille, mut sinne se on sittemmin jäänyt pölyttymään, kirjahyllyyn. Meillä kun ei mitään vaivoja ollut, muuten vaan annoin sitä typylle.

  Toivottavasti Ollin iho ja tassuongelmat helpottuvat pikaiseen, jotta pääsette kaikki nauttimaan kesästä. Ja toivottavasti se lääkäri löytää ratkaisun ongelmaan.
  On sillä Ollilla kyllä jämerät tassut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se nyt vastustaa... ihan tulee lasten lapsuusvuodet mieleen, kun aina sai olla jonkun kanssa lääkärissä.

   Poista

Luemme mielellämme kommentteja!