tiistai 26. kesäkuuta 2012

Sohvaperuna

Tehtävä: etsi kuvasta mäyräkoira Olli, Mauno Mesikämmen, mopsi ja tiikeri. 

Palkinto: ensimmäisenä vastannut on nopein. Siinäpä sitä palkintoa kerrakseen. 

Epävakaisesta säätilasta johtuen sohvaelämä kiinnostaa Ollia ulkoilua enemmän. 

28 kommenttia:

 1. Ei Mirkkukaan tykkää sateesta. Parempi vaan köllötellä lempilelujen ympäröimänä.
  Meillä Mirkun ympäröivät Raato (surkean näköiseksi raadeltu pehmoflamingo, Kettulainen (sekin kovin raihnaisen näköinen) sekä jättisydän.
  Mutta toki elävä pehmolelu olisi kaikkein paras pötköttelyseura(emäntäkin kelpaa, jos ei koirakaveria ole tarjolla)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Mirkku, olit ensimmäinen!
   Löysit minut, oon niin onnellinen. Tuu tänne köllimään mun kanssa. Otetaan vielä kaveriksi kissanraato ja pari muutakin pehmeää kaveria. Tää sohva alkaakin olla jo mun omaa aluetta.

   Poista
  2. Oi Olli, tulisin niin mielelläni seuraksesi. Mäkin olen alkanut valloittaa uusia alueita täällä kotona. Tänään hyppäsin sohvalle (EIEI-aluetta) emännän hämmästellessä julkeuttani vieressäni. Katsotaan, kuinka sohvataistelussa käy...;)

   Poista
  3. Kyllä se Mirkku niin on, että kun kerran pääsee sohvalle niin saavutetuista paikoista ei luovuta!

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Kaikki löytyivät! Mesikämmen-lelua on kyllä siunattu hienolla etunimellä. Leluilla täytyy muutenkin olla erisnimet, ei niillä muuten ole mukavaa leikkiä. Maunolta on löytynyt ainakin Kalevi Kirahvi ja Hektor Hirvi, mutta monet se on tuhonnut niin nopeasti ettei niitä ole ehditty nimetä. Onko tiikeri vain tiikeri, vai onko silläkin joku nimi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ainakin toiset kaverit ansaitsevat (hyvän) etunimen. Joskus se voi olla ei-ihmismäinen kuten Tikru-Tiikeri tai Killi-kissa. Kalevi kuullostaa tosi kivalta kaverilta, sen kaulasta ja päästä saa varmaan hyvän otteen.

   Poista
  2. Pehmoilla on ehdottomasti oltava erisnimet! Meiltä löytyy esimerkiksi Herra Hirvi, Hiiripoika, Kurre Kurrelainen, Tohveliini (emännän vanha aamutossu), Apinalainen... Ja koska meillä pehmoja ei tuhota, niitä on kertynyt aikamoinen lauma :D

   Epävakaassa kelissä on se hyvä puoli, ettei ole kuuma. Pitkäturkkinen tiibetiläinenkin jaksaa hölkötellä pitkän päivälenkuran, kun aurinko ei porota läkähtyneeksi jo ensi metreillä...

   Poista
  3. Ymmärrän hyvin sun pointin, ei ole helppoa olla paksu turkki päällä kesähelteillä. Mutta talvella siitä on tosi paljon iloa, kun ainakin meillä tahtoo tulla kylmä pakkasilla.

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Ensimmäisenä vastannut on nopein - buahahhahhahhaa!!! *huutonaurua* Hitsi, kun en ollut eka! :D:D

  Kieltämättä kyllä, Olli sulautuu muiden karvakamujen sekaan aikas hyvin. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelepas, jos omistaisi oikein ison koiran - pitäisikö pehmolelujenkin olla suhteessa samaa kokoa? Siinä saisi sohvan lisäksi antaa koiralle koko olohuoneen?

   Poista
 6. No en ollut nopein:( Vitsit, että Olli on kyllä kiltti. Että suostuu tuollaiseen poseerauskuvaan. Voin kertoa, että meillä ei onnistuisi. Pehmolelut saisivat vuorotellen kyytiä niin, että pöllyäisivät vaan. Terveisii M-L ja kuorsaava Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olli oli tuonut sohvalle läjän kavereita ja sitten meni itse perässä. Järjestelimme kaverit ympärille ja sitten yhtäkkiä välähti - nyt pitää ottaa kuva. Olli ei huonannutkaan, että tässähän ollaan valokuvaamossa.

   Jokos kuorsaava Ossi on herännyt? Kello on yli 10 ja Olli nukkuu vielä yöunia :D

   Poista
 7. Kyl teitä on siel sohvalla komee lauma. Sä, Olli, oot tiätysti komein. Mä kyl käyn ulkona vesisateellakin. Ei isommin haittaa. Tai totta kun puhutaan, niin mulle ei anneta vaihtoehtoja, mä kun tuppaan tekeen tarpeistukseni sisälle muuten. En oo ylpee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mua vaan haittaa toi vesisade niin maan perusteellisesti. Maa on märkä ja sitä märkää sataa yläpuoleltakin. Ei oo reiluu. Joo, pitää munkin käydä vesisateella asioimassa, kun meillä on sisävessa tarkoitettu vain ihmisille. Sekin on epäreiluu.

   Tee sääkin tarpeet ulos niin äippä on iloinen ja voit olla hyvänä esimerkkinä Tuiskulle. Se ei vielä osaa pyytää ulos niin kuin sä.

   Poista
 8. Hieno lauma - taitaa kasa olla lämpöominaisuuksiltaan patterin luokkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomen kesässä tarvitaan lisälämmitystä.

   Poista
 9. Pahus, en ollut ensimmäinen. En siis voittanut nopeimman titteliä :DDD
  Meen villi veikkaus vasemmalta oikealle:
  tiikeri, mopsi, Olli ja Mauno, ei vaan:
  mopsi, Mauno, tiikeri ja Olli, ääh ei sittenkään, vaan:
  Olli, Mauno, tiikeri ja mopsi, No ei vaiskaan, oikea rivi on(?):
  Mauno, Olli, mopsi ja tiikeri. Menikö oikein, edes mikään rivi? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se viimeinen rivi meni oikein vai miten se oli...
   Taisit sitten voittaa hitaimman tittelin. Se on kyllä ihan hyvä saavutus, päivän downshiftaaja!

   Poista
 10. Voi Ollia, ihana mäyräkoiramainen lasittunut katse ;) Pehmeät on kaverit mukana sohvalla ja kiitettävän hiljaiset myös ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiljaisia nämä kaverit ovat, mutta aikamoista siivoa niistä välillä tulee.

   Poista
 11. Ihanuus! Jos en tietäisi, että Ollikin (hyvällä säällä ja syyllä) harrastaa vinku-vonkua, voisin ehdottaa vaihtareita Artun taas niin ärsyttävään vaiheeseen... No, tulee tänne meillekin sadepäiviä ja silloin on rauhallista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen illalla oli taas vinku-vonkua, joten ei se vaihtamalla paranisi.
   Lähdin sitten viemään vinkujaa ulos, mutta eihän sillä mitään asiaa ollut. Vinkui varmaan autolla lähteneen miehen perään. Käytiinpä sitten kävelemässä kylmässä ja kosteassa kesäillassa ja saatiin hytistä kotona puoli tuntia sen jälkeen, emäntä ja koira.

   Poista
  2. Seurailen tilannetta, ja jos Ollin "toimenpide" vähentää/lopettaa vinku-vonkua, ehkä jo ensi keväänä täälläkin nips-naps...

   Poista
  3. Voin sanoa ihan puolentoistakuukauden kokemuksella, että Olli on muuttunut rauhallisemmaksi. Ennen riuhtoi lenkillä, mutta nykyään kävelee rauhallisesti jolkotellen (paitsi tänään puistossa sinkoili pulujen perään, mutta sehän on aivan eri asia). Jos olisin tämän tiennyt, niin olisin voinut harkita toimenpidettä aikaisemmin. Mitään muuta erikoista en ole huomannut.

   Poista
 12. Mikä mukavuus... miksipä tuolta haluaisikaan sateeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos on kerran vara valita, kannattaa ottaa se kuivin vaihtoehto.

   Poista

Luemme mielellämme kommentteja!