keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Oma aurinkotuoli

Ihmisväki on siirtynyt elämään mahdollisuuksien mukaan pihalle ja emäntä laittoi itselleen mukavan lukupaikan viltteineen ja tyynyineen. Olli huomasi, että uusi paikka on paljon parempi kuin entinen. 

"Minä makaan nyt tässä." 

Mauno Mesikämmen on jätetty yksin Ollin entiselle suosikkipaikalle.

Jatkamme pihaelämää. 
Nauttikaa tekin kesästä.

26 kommenttia:

 1. Onpas Olli tyytyväinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koira on tyytyväinen aina, kun on saanut laajennettua reviiriään.

   Poista
 2. Mauno Mesikämmen sai oman aurinkotuolin ja Olli omansa, vähintäänkin reilua!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin on. Vielä reilumpaa olisi, jos ruoka tuotaisiin tänne viereen viisi kertaa päivässä, mutta itse pitää kävellä kupille ja sitä sapuskaa tulee vain kaksi kertaa päivän mittaan. Sillä pitäisi pärjätä. Kuulemma.

   Poista
 3. Kai sä, Olli, otat välillä Maunon vierihoitoon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vierihoitoon vaan hoitoon. Yritän parantaa Maunoa, kun se kärsii kroonisesta laihtumisesta.

   Poista
 4. Auttaako tippaakaan, jos Ollille ilmoittaa mikä on emännän paikka? Minä nimittäin aina tyynen rauhallisesti poistan Ossin omalta paikaltani - ainakin sohvalta:) Terveisiä Ouluun M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa näinhän siinä käy. Olli joutuu lähtemään ja emäntä ottaa oman paikkansa. Sitten Olli kiertää ja pukkii kirsulla "Väistä". Siinä on molempien kärsivällisyys koetuksella.

   Poista
 5. Hihhihhihhih! Kiva juttu, että molemmat karvahanurit saivat oman aurinkotuolin. :D:D

  Meillä edellisen koirakaksikon aikaan päädyttiin hankkimaan toinen aurinkotuoli, kun koirat tykkäsivät niin kovin makoilla sellaisella. Ajateltiin, että yksi tuoli ihmisille ja yksi koirille. No, arvaat varmaan jo, koirat halusivatkin sitten molemmat makoilla omilla aurikotuoleillaan.. ;D Toisaalta, meidän ihmisten tilannehan pysyi ihan samana, nolla aurinkotuolia. :D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mauno vietiin ulos kotiväen vastusteluista huolimatta, mutta väliäkös sillä - on nimittäin lähempänä lopullista sijoituspaikkaa (roskista).

   Poista
 6. Olli on reilu kaveri, kun meinaa että Maunolle myös oma tuoli - palvelusväestähän nyt ei niin ole väliä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen verran Olli on kuitenkin itsekäs, että otti itselleen pehmeämmän vaihtoehdon. Palvelusväen paikka on keittiössä.

   Poista
 7. Anoppilassa minulle huomautetaan, jos olen mennyt koiran paikalle... Siellä tosin myös kaikkien pitää olla hiljaa jos Tarmo juo, veden lipitystä pitää kuunnella hartaasti ja anoppi toteaa "Tarmo juo, se on nero!".

  VastaaPoista
 8. Ollin ilme on just tuollainen mäyräkoiramaisen petollinen: vähän nöyrä, vähän alistuva ja samalla tietää, että sillä ei ole aikomustakaan hievahtaa yhtään mihinkään oma-aloitteisesti! :D Meillä on kuvakansioissa varmaan tuhat just samaa ilmettä kuin Olli-pojalla tuossa keskimmäisessä kuvassa ;) Miten ne saavatkin loihdittua tuon naamanilmeen itselleen ja kuinka sillä on eräätkin mäyräkoirattomat ihmiset huijattu mennen, tullen ja vielä palatessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäyräkoira vie ja ihminen vikisee :D

   Poista
 9. Kjeh kjeh, kyllä sä Ollis osaat ja hanskaat nää hommat. Meil ei viälkään oo, vaikka niin suasittelit, aurinkotuolii. Mihis mun pitäs ottaa yhteyttä tehdäkseni valituksen mäyräkoiran epäinhimillesestä kohtelusta? Aattele, ei oo ees omaa aurinkotuolii! Kyl sä kuule viätät laatuelämää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mää jo valittaisin ensiksi koirien kotihoidontukilautakuntaan, jos sieltä saisi avustusta aurinkotuolin hankintaan. Sitten valitus Pelastakaa mukavuudenhaluiset mäyräkoirat -järjestöön ja lopuksi iltalehden toimittaja paikalle raportoimaan epäinhimillisistä olosuhteista, joissa mäyräkoira joutuu elämään suhteellisen lyhyen kesän aikana.

   Poista
 10. "Minä makaan tässä nyt" siis ilme on juuri täsmälleen tuon lauseen mukainen. "Olen valloittanut tämän paikan ja en siitä siirry."

  Todennäköisesti nyt on kyseessä pihan paras paikka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietenkin vain paras kelpaa mäyräkoiralle :D

   Poista
 11. Muhunkin vetosi toi "Minä makaan tässä nyt"! :D Se on just niin mäyräkoiramaista. Aina kun meidän herra Mäykky kävelee, voisi lisätä puhekuplan "Minä tulen tässä!"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäyräkoirasta oikein huokuu "Minä olen mäyräkoira" -asenne.

   Poista
 12. Täällä revettiin oikein huolella Ollin valtaukselle. Ihana poika. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ottakaa Olli pariksi päiväksi hoitoon niin on mäyräkoira valloittanut teidänkin sohvan ja sängyn...

   Poista
 13. Vastaukset
  1. Kiitos, sanoo Olli ja tykkää kovasti.

   Poista

Luemme mielellämme kommentteja!