lauantai 10. marraskuuta 2012

Auringonlaskun aikaan

Aurinko laskee jo kolmen jälkeen, vaikka aurinkoa ei juuri viime aikoina ole näkynyt. Enemmän on ollut sadetta ja harmaita päiviä.

Olemme nauttineet rauhallisesta viikonlopusta.  
Toivottavasti te muutkin!

20 kommenttia:

 1. Wau, mitkä kuvat - kerrassaan upeat!

  PS. Sain jo torstaina postin noutolapun, mutta ehdin hakemaan paketin vasta maanantaina. Jänskättää.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Onneksi sinun pakettisi on tullut perille, kun laitoin kuopukselle samaan aikaan paketin, joka ei ole vielä perillä. Ajattelin, että nyt on postipoika unohtanut paketit jonnekin nurkkaan.

   Poista
 2. Mahtavat kuvat! Rauhallinen ollu, ainaki koirien mielestä. Emäntä hurruutellu imurin kanssa. Mukavaa lauantai iltaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä imurin kanssa käveleminen kuuluu miehen askareisiin... emäntänä pysyin tänään hellan vieressä. Tai oikeastaan uunin, sillä meillä on ollut korvapuustipäivä. Olli päivysti koko päivän vieressä keittiössä, jos vaikka jotain olisi tipahtanut.

   Poista
 3. Aivan ihania valokuvia taas kerran! Kelpaa Ollin ja teidän kaikkien elellä noin hienoissa maisemissa, vaikka pakko on myöntää, että hiukan liian aikaisin se aurinko laskee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja liian myöhään nousee. Vielä toista kuukautta aikaa talvipäivän seisaukseen.

   Poista
 4. Ollipollihan se siellä tarkastelee onko rannassa kaikki hyvin.
  Tosi on - aurinko nousee aivan liian myöhään ja laskee aivan liian aikaisin. Kaamosmasennusta ilmassa. Tulispa kevät pian, mutta ehkä siitä nauttiikin niin kovin, sitten kun tylsä talvi on takana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollipolli miettii, että joko kohta päästään merelle hiihtämään. Ei ihan vielä.

   Näin se varmaan on, että pitkän ja pimeän jälkeen valoistuvista päivistä osaa olla onnellinen.

   Poista
 5. Oi miten upeita kuvia - ja miten uljaalta Olli näyttää!:)

  VastaaPoista
 6. Olli seesteilee siinä meren rannalla. Tämä talven ja lumen hitunenkin on parempi kuin se viimevuotinen. Jotenkin ei ole ihan niin pimeää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lauantai-iltana klo 22 täytyy todeta, että ulkona on +4 ja nurmikoltakin lumet ovat sulaneet. Vielä on kasoissa vähän lunta jäljellä, joten kurakeli tulossa huomiseksi. Huokaisu.

   Poista
 7. Mä niin nautin aina näistä sun taidekuvista, Aikku :) Mallikaan ei todellakaan ole pöllömpi, päinvastoin, mäyräherran profiili ja siluetti on aina edukseen :) Ollille pusut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! Mäyräkoirien siluetti on aina kameralle edullinen, eihän heistä saa edes huonoja kuvia. Olli pusuttelee takaisin satakertaa enemmän <3

   Poista
 8. Onpa komia auringonlasku, ja tosiaan vielä komiampi Vahtikoira siinä tsekkaamassa, että satamassa on kaikki kunnossa yötä varten! Toivottavasti viikonloppu vierähti rauhallisesti; mää olin tänään Ukkilassa enkä ehtiny tupsluureille koko päivänä......nukun niinkö ehkä ainaki kolme päivää putkeen tästä hyvästä. Tällä puheella siis hyvää yötä! T. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Mauri-setä sää oot mun idoli tuossa tupsluuriasiassa ja otan susta mallia aina ja joka päivä. Mullakin otti vähän voimille viikonloppu, kun oli äipän poika yökylässä ja mun piti lauantaiaamuna herättää se jo puoli kahdeksalta. Se vei mut ulos, kävin asialla naapurin portilla. Kieh kieh, kotiväki joutui siivoamaan jätökset. Sitten eilen mun piti olla yksin kotona pari tuntia, vaikka oli sunnuntai. Jäi päivänokoset ottamassa, kun päivystin olkkarin ikkunassa koko sen ajan. Olen tarkka poika vahtimaan. Kun kotiväki tuli takaisin, kellahdin kyljelleni ottamaan sikiuniset tupsluurit, jotka keskeytyivät, kun piti lähteä ulos. No haloo, vettä satoi kaatamalla ja arvaapa vaan, haluttiko ulkoilla. Otin siihen tupsluurit taas päälle. Terkut sulle Mauri-setä, otetaan rennosti tääkin viikko.

   Poista
 9. Kylläpä taas on hieno kuva! Meidän viikonloppu meni kutoen ja telkkaa katsoen kun ilmat olivat kurjat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tänä syksynä onkin satanut enemmän kuin pitkään aikaan. Tai sitten se vaan tuntuu siltä. Kutominen ja telkan katselu on täälläkin sadepäivien ilona. Tai sitten mennään uimahalliin kastumaan.

   Poista
 10. Meki ollaan jouduttu lenkkeilemään pimeässä, meillä kun katuvalotkin alkavat vasta puolen kilometrin päästä. Onneksi on tehokas otsalamppu.

  Ihania kuvia olette saaneet! Sininen hetki on joka ilta yhtä huikea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otsalamppu on ehkä paras lenkkivaruste pimeään aikaan. Ostettiin vähän kalliimpi, mutta valotehoa on sitten tarpeeksi huononäköisen koirankin tarpeisiin.

   Poista

Luemme mielellämme kommentteja!