lauantai 24. marraskuuta 2012

Paremmalla tolalla

Ensiksi: iso kiitos ihanista kommenteista, tsemppauksesta, myötäelämisestä. Ne ovat lohduttaneet raskaan viikon aikana. 

Toiseksi: Ollin selkä on paljon parempi kuin viikko sitten, mutta ei ole kuitenkaan vielä täysin kunnossa. Lenkkikielto päättyy huomenna, mutta tuskinpa vielä ensi viikollakaan kovin pitkiä lenkkejä tehdään. Onneksi sateisina päivinä (joita on riittänyt) ei koirallakaan ole sen kummempia menohaluja. Tärkeimmät asiat hoidetaan ja sitten kotiin. 

 Lauantaiaamutupsluurit

 Bo-Håkan ja Olli painivat eilen illalla pari kolme tuntia 
ja nyt molempia väsyttää. 

Normaali nukkuma-asento. 
Eiköhän selkä ole paranemassa, 
jos kerran koira pystyy nukkumaan kerällä?

Mukavaa viikonloppua ja toivottavasti edes joku näkee auringon. Meillä ei moista ihmettä ole näkynyt päiviin, viikkoihin, kuukausiin...

32 kommenttia:

 1. Mikä helpotus kuulla, että Ollin tila on menossa parempaan suuntaan! Ehdin jo pelätä pahinta, kun uutta tietoa ei tullut, nyt on iloinen mieli teidän koko porukan puolesta.
  Kuinka pitkä kipulääkekuuri Ollille on määrätty? Vuosi sitten kun Vili kipuloi selkäänsä, ei kuitenkaan ollenkaan noin pahasti kuin Olli, niin piti napsia tabuja ylläpitoannoksella vähintään kuukausi.
  Jospa se aurinko pilkahtaa esiin sinä päivänä, kun Olli saa ne ns. "terveen paperit"...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lääkärin määräämä kipulääkekuuri oli kahdesti päivässä 5-7 päivää ja sen jälkeen yhteys omalle eläinlääkärille, mikäli paranemista ei ole tapahtunut. Tänä aamuna en ole enää antanut kipulääkettä ja katsotaan, miten päivä menee. Aika pitkä kipulääkekuuri Vilille on annettu, ei meillä ole edes reseptiä kuin reiluksi viikoksi.

   Käytiin noin puolen kilometrin pituinen päivälenkki ja aivan selvästi Olli osoitti mieltään, kun käännyttiin takaisin kotiin. Alkoi hidastella ja vastustella kotitielle menemistä. Hyvä merkki sekin, kun jaksaa taas olla itsepäinen jästipää.

   Poista
 2. Hianot uutiset, Ollikka! Otahan kevyesti lenkurat ja sikeitä tupsluureja väliin, niin olo sen kun kohenee. Joo, ja tupla-annokset ruokaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tupsluurit maittaa hyvin, ruoka vielä paremmin. Kumpaakaan ei ole koskaan liikaa.

   Poista
 3. Voi kun ihanaa, todella mahtavia uutisia. Täällä oltiin sydän syrjällään ja kävin monta kertaa päivässä katsomassa onko tullut päivityksiä, toivoen parannusta, peläten pahtinta. Teillä on raskas viikko takana, eiköhän nyt voi jo vähän hengähtää, vaikkakin varovainen saa Ollikka selkänsä kanssa olla.

  Nukuhan Olli varovasti siellä sohvalla, ettet putoa. Vai pitäisköhän sun pyytää palvelusväkeäsi nikkaroimaan sulle oma sänky tuonne lattianrajaan, sellainen missä on laidat, ettei vahingossakaan enää tapahdu mitään noin kammottavaa. Lähetämme Ellin kanssa sulle paljon parantavia pusuja ja rapsutuksia. Rauhallista viikonloppua teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollilla on oma rottinkikori, mutta kun ei kelpaa nukkua siellä, vaikka pehmusteena on lampaankarvaa ja toinenkin peitto. Sohvalta Olli ei tipahtele, mutta on varmaan hypännyt alas huonossa asennossa.

   Pusut kelpaavat Ollille aina! Kiitos!

   Poista
 4. Olli-rakas, mahtavaa, että voit jo paremmin! Nyt vaan varovasti, että ehdit parantua rauhassa! Pysy, muru, siellä korissa, ettei käy köpelösti ja anna palvelusväen passata petiin asti! Muiskaus!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palvelusväki passaa mua ihan kiitettävästi, mutta en mää vaan viihdy tuolla korissa. Sohvalla on kivempaa ja pehmeämpää.
   Muiskutirallaa sullekin Mirkku <3

   Poista
 5. Ah, ihana kuulla! Hyvä Olli!!! Voimat ovat selvästi palanneet, jos Bo-Håkaninkin kanssa jaksaa painia monta tuntia :). Tee juuri niin kuin Mirkku neuvoi ja ota kaikki paijaus ja palvelukset vastaan. Mäyräkoirana sen pitäisi tulla ihan selkärangasta :). T. Henna & Hippu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mää osaan ottaa kaiken ilon irti passauttamisesta. Ruoka annostellaan pari kertaa päivässä extrojen kanssa. Juustoa voisi saada kyllä vähän enemmän kuin pari siivuu päivässä.

   Poista
 6. Voi kuinka mukavaa, että selkä paranee. Tietäähän sen itsekin, jos selkä on venähtänyt, että menee siinä jokunen viikko. Itselleni sattui tälläinen onnettomuus about 18 vuotta sitten, kun nostin veljeni kanssa sellaista painavaa täyspuista kaappia pois avolavapaketin lavalta. Ei olisi pitänyt tehdä....

  Muistaakseni silloin, kun Ossilla oli selkä kipeä se ei nukkunut kiepillä juurikaan. Joten olettaisin sen olevan merkki paremmasta, että Olli saa väännettyä itsensä kääröön. Jos se tekisi kipeää, niin ei Olli varmaan tekisi sitä. Olkaa nyt kuitenkin varovaisia, kun lenkuroitte. Terkkuja M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän itse toivoo tietenkin sellaista ihmeparantumista, että tänään sairas ja huomenna terve. Nyt vaan pitää olla pitkäjänteinen ja odottaa rauhassa koiran tervehtymistä.

   Ei pitkiä lenkuroita edellenkään.

   Terkkuja Kirkkonummelle ja mukavia juhlanvalmistelupäiviä!

   Poista
 7. Onpa hieno kuulla, että voit jo paremmin kamu! Otahan varovasti sen ruåttalaiskaverin kanssa painiessa, jottei selkä rasitu. Ja muista ettei saa hyppiä, kommennat mielummin piikaa paikalle sua nostamaan, eiks jeh. Ja tosiaan, tupsluureissa kun ei tarvii varoa eikä säästellä, niin niitä vaan kehiin ja paljon! Terveisin Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mää Mauri oon varovainen ton Bo-Håkanin kanssa, varsinkin nyt kun olen tällainen sukupuolineutraali kaveri.

   Äippä onkin nostellut mua ihan kiitettävästi ja on aina hokemassa, että älä hyppää, älä hyppää. Vähän kuin papukaija.

   Jatkan nyt aamupäivätupsluureja.

   Poista
 8. Ollille hirveesti rapsutuksia ja pusuja sekä omistajalle tsemppiä! Mäyräkoirat on sitkeitä sissejä, kyllä se Olli paranee!

  Meidänkin "Se (Mäyrä)Koira" aikoinaan kärsi selkäkivuista mut niin se pappa vaan jaksoi tarpoa hetken kipuilun jälkeen vielä vuosia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsemppauksesta ja rapsutuksista!
   Voi, olispa noita vuosia vielä edessä toinen mokoma...

   Poista
 9. Ihana kuulla, että toipuminen on pikkuhiljaa alkanut. Kauheasti voimia täältä teille kaikille ja Pinjalta pusuterkkuja Ollille :)

  VastaaPoista
 10. Vilman kanssa luettiin kieli pitkällä Ollin uutisia ja oltiin helpottuneita näistä tiedoista. Isäntäkin kyseli Ollin voinnista. Niin että joka puolelta tulee tsemppausta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja oikein paljon rapsutuksia Vilmalle!

   Poista
 11. Hyvä Olli! Ihana kuulla, että Olli voi jo paremmin! :)

  VastaaPoista
 12. Täällä liitytään paranemista ja kunnossa pysymistä toivottavien joukkoon. Sinua tarvitaan, Olli, koko selkäsi pituudelta. Kiva kuulla, että uutiset olivat jo parempia kuin aiemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olli on isokokoinen ja pitkäselkäinen, joten ei ihme, että jossain niksahtaa. Eikä koira taida muistaa, että on jo "viiskymppinen" jos koiran vuosi vastaa ihmisen seitsemää vuotta.

   Poista
 13. Tsemppiä Ollille! Hienoa lukea, että asiat ovat jo paremmin.

  VastaaPoista
 14. Mahtavia uutisia - olette olleet mielessä monta kertaa!

  VastaaPoista
 15. Ihanaa, että Olli voi paremmin! Koirien sairastaessa se on kaksin verroin hankalampaa, kun melkeimpä kaikki on on ihmismielen arvailujen varassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen huomaa selvästi, kun koira on kovasti kipeä. Mutta entäs sitten, kun koira alkaa parantua? Milloin on vielä aihetta antaa kipulääkettä ja milloin ei? Ollilla tulee kivun myötä "tärryytys" eli tärisee kovasti. Jos ei tärise, onko parantunut?

   Poista
 16. Ihana kuulla hyviä uutisia. Paranemista Olli, hyvään suuntaan on jo vointi menossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvään suuntaan ollaan menty ja päästy tekemään jo pitempää lenkkiä.

   Poista

Luemme mielellämme kommentteja!