maanantai 31. joulukuuta 2012

Hyvää uutta vuotta!

Se on vanha vuosi vaihtumassa kahdeksan tunnin päästä uuteen ja Olli on elänyt elämänsä sairaimman vuoden. Eläinlääkäri on tullut entistä tutummaksi, eikä emännän tarvitse kuin esitellä itsensä puhelimessa, kun jo kysytään, että miten Olli jaksaa. Tänään soittelin viimeksi Ouluvetiin ja kyselin, että onko Ollin ruokanappulaa varastossa, ettei tehdä turhaa ajoreissua. Olihan sitä pikkupussi ja iso pussi laitettiin tilaukseen. Laittavat aina tekstarilla ilmoituksen, kun ruoka on saapunut. Samoin pyysin Fuciderm-geeliin reseptin ja se saatiin samalla, kun ostettiin ruoka. Palvelu pelaa ja on aina ystävällistä.

Lunta on satanut tänään lisää ja Olli tykkää lauhtuneesta säästä. Ulkona riittää energiaa ja askel nousee kevyesti.

Lukijat muistanevat varmaan Ollin intohimon joululahjoihin ja varsinkin niiden aukaisemiseen. Tänä vuonna joululahjat jouduttiin nostamaan lipaston päälle. Olli yritti hyppimällä ylettää koriin, mutta ei sentään huomannut, että sängyn päältä olisi päässyt lipaston päälle. Onneksi ei, sillä siinä olisi voinut selkä joutua taas koetukselle. Olisi koira tullut varmaan korin kanssa alas mukkelismakkelis. Varmuuden vuoksi makuuhuoneen ovikin pidettiin kiinni. 

Olli on päättänyt kerätä voimia, että jaksaa ottaa uuden vuoden vastaan. Ensimmäiset raketit ovat paukkuneet pari tuntia ennen sallittua paukkuaikaa eli ei tässä vielä kovin syvässä lamassa eletä, kun on varaa ampua rahaa taivaalle.

Onnellista uutta vuotta nelijalkaisille ja meille kaksijalkaisille - toistemme parhaimmille ystäville!

17 kommenttia:

 1. Kuulostaapa hyvältä eläinlääkäriltä, tollaisessa on ilo asioida kurjista tilanteista huolimatta. Ollille toivotaan terveempää vuotta!:)

  Rauhallista vuodenvaihdetta!

  VastaaPoista
 2. Oikeen rauhallista ja todella tervettä uutta vuotta sulle Olli! Ja palvelusväelle tietty kans! Toivottaa Mauri-setä kera piikansa

  VastaaPoista
 3. Teillä on kyllä todella mukava eläinlääkäri ja palvelu pelaa tosi hienosti. Kyllä täälläkin kait kaikki muut on kivoja, mutta se päivystävä (joka on siis aina sama) - no se ei vaan sykähdytä.

  Mukavaa ja rauhallista uutta vuotta, ja erityisesti terveyttä teille kaikille!

  VastaaPoista
 4. Olkoon ensi vuosi terveempi! Olli näyttää aika ihanalta alimmassa kuvassa jalat suussa nukkuessaan.

  Mistä tuo mustavalkoinen matto on? Olen tullut siihen tulokseen, että vain tuonvärinen sopisi sängyn viereen meilläkin, kun on samanvärinen tammilipasto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tilannut maton CarpetVistasta (http://www.carpetvista.fi/).

   Täältä löytyy:

   http://valostavarjoon.blogspot.fi/2012/03/uusia-mattoja.html

   Matto on tosi hyvälaatuinen ja kestää hyvin koiraperheen elämää. Olli tykkää hieroa itseään mattoon, mutta siitä huolimatta matto on pysynyt puhtaana.

   Poista
  2. Kiitos! Tilasin samanvärisen kapean maton, hinnaksi tuli vain 52 e kotiovelle tuotuna. Ihme hinta käsintehdystä villamatosta. Nyt mietin, mikä olisi pikea paikka, sopii nimittäin moneen tarkoitukseen.

   Poista
  3. Sain maton ihan muutamassa päivässä, toivottavasti saat mattosi yhtä nopeasti ja pääset sovittelemaan sitä kotiin. Laitapa sitten kuvia!

   Poista
 5. Oikein mukavaa vuodenvaihdetta. Täälläkin, jos sattuu olemaan allergiaruoka loppu, niin soittavat eläinlääkäristä, kun sitä ruokaa tulee erä. Aina, jos satun näkemään ELLiä, niin hänkin kysyy, että miten Ossi voi. meilläkin on siis varsin, varsin mukava ELLi. Nyt vähän jo paukkuu, mutta täällä landella noita paukuttelijoita on niin vähäsen. Paukuttelu ei sitäpaitsi häirtse meitin herraa onneksi tippaakaan. Vaihtakaahan vuosi koreasti:), nyt kun taas tuli sitä lisäaikaa eikä mitään maailmanloppua onneksi näkynytkään. Terkkuja vetsiestä etelästä, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
 6. Hyvää uutta vuotta ja terveyttä vanhan vuodenkin edestä :)

  VastaaPoista
 7. Tervettä ja lahjakasta uutta vuotta!

  VastaaPoista
 8. Olli tietää, mitä varten tyynyt on :) Samoin hyvää uutta vuotta! Ja terveempää uutta vuotta.

  VastaaPoista
 9. Supertervettä vuotta 2013! (Ja vain kohtuullisesti kepposia, eikös juu, Olli?) Muiskauksin aloitamme uuden vuoden!<3

  VastaaPoista
 10. Uuden vuoden ensimmäinen päivä kääntynyt iltaan ja räntäsateisesta Oulusta kaikille ystäville kiitokset toivotuksista!

  Muiskista Tyttökoirille ja ylätassu Miehille!

  VastaaPoista
 11. Kuten Olli lahjojen perään niin Elmeri keittiössä kaula pitkällä koittaa tarkistaa onko pöydällä ruokaa...ihan vaan varulta ;) Tervettä Uutta Vuotta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi aina-nälkäinen mäyräkoira on matalaa mallia, muuten ei olisi pöydän päällä olevat ruoat koskaan turvassa.

   Poista
 12. Hyvää uutta vuotta - toivotukset 3 päivää myöhässä mutta mitäs siitä :)

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!