maanantai 18. marraskuuta 2013

Vaakatasossa

Kun vettä tai räntää tulee vaakatasossa, ottaa koira viisaasti saman asennon. 
Myös Bo-Håkan ottaa rennosti. 

Mutta kun koittaa pikkupakkanen ja selkeä sää, lähdetään lenkille. Emännällä on vapaapäivä ja sen kunniaksi tehtiin tunnin aamulenkki. Ei ollut Einokaan kaatanut yhtään puuta, vaikka risuja oli tiellä paljon. Ne olivat vain pieniä esteitä mäyräkoiran polulla.
Kuvasta näkyy, ettei talvi ole tullut odotuksista huolimatta. 
Mukavaa viikkoa kaikille!

20 kommenttia:

 1. Tuo masu kaipaa selvästi rapsutusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota masua on rapsuteltu, mutta kaveri ei saa koskaan tarpeeksi rapsutuksia. Lisärapsuttajia tarvittaisiin.

   Poista
 2. Oikea näyttää olevan elämänasenne Ollilla. Samalla tavalla toimii myös Párek. Täytyisi varmaan ottaa oppia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meidän täytyy ehdottomasti ottaa mallia mäyräkoirakavereistamme. Tärkeää levätä tarpeeksi ja mielellään kunnon unien jälkeen on syytä ottaa pikapäikkärit päälle.

   Poista
 3. Vaakataso on kyllä parempi valinta kuin pystytaso. Meidän "Bo-Håkan" joutui muuttamaan sateenkaarisillalle raiskauksen uhrina, Ollin Bo-Håkan näyttää, ihme ja kumma, voivan edelleenkin hyvin. Kuten isäntä itsekin. Vaakatasoissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruotsalaiset kaverit tuntuvat olevan kovaa tekoa, sillä sekä Bo-Håkan että Pelle voivat vielä todella hyvin. Vähän korvat repsottavat, mutta sehän on pientä. Laparotomiaa ei ole vielä tehty.

   Poista
 4. Olli on kyllä ollut kilttinä Bo-Håkanille. Ennen kuin luin näitä kommentteja, ajattelin, että ihmeen kauan Bo-Håkan on säilynyt ilman sen suurempia sairaalareissuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla Ollilla jonkinlainen poikarakkaussuhde Bo-Håkaniin, koska pitää tätä niin hyvänä.

   Poista
 5. Kummasti virkisti meilläkin sekä koiraa että isäntäväkeä, kun oli aamulla kuivaa pakkasta. Kunpa saataisiin oikeaa talvea taas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiistaiaamu "valkeni" sateisena ja sitä samaa tulossa koko päiväksi. Käytännössä päivä ei siis valkene ollenkaan. Onneksi eilen tehtiin pitkät lenkit, voi koira tänään viettää ansaittua lepopäivää.

   Poista
 6. Vesisade ulkona = vaakatasoasento sisällä. Näin se on!:)
  Kivaa viikkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kuivia lenkurakelejä ihana-Mirkulle <3

   Poista
 7. Miten teillä voi säilyä pehmo ehjänä???? Aina kerrot, että Olli suolistaa pehmoja, mutta Bo-Håkan näyttää ihan ehjältä:) Näinhän se on, että huonolla säällä on viisainta ottaa se vaaka-asento. Terkkuja M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olli on vanhemmiten antanut kavereiden olla suhtkoht rauhassa. Ainoastaan mäyräkoiraystävät Kari Karkkari ja Bella ovat aika lailla mennyttä (leikki)kalua.

   Poista
 8. Lepo on terveellistä ja reipas tassuttelu hyvällä kelillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä päikkärit ovat paikallaan useamman kerran päivässä. Eihän sitä muuten jaksa nukkua kunnon unia, jos ei ole päivällä levännyt tarpeeksi.

   Poista
 9. Meillä on oltu samanlaisessa vaakatasossa, oikein kaksissa mäykyin. Ehtiihän sitä ulkoilla vaikka sitten ensi keväänä, nyt ei vain huvita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen aamulla Olli ei suostunut isolle aamuasialle, pienelle vain, koska oli niin huono ilma. Mietittiin kotiin mennessä, että kuinka iso haiseva vastalause kotona odottaa, mutta mitäs vielä, vastassa oli iloinen mäyräkoira. Ilta-asiointi oli sitten pakko suorittaa, vaikka ilma oli aamusäätäkin kurjempi.

   Poista
 10. Vaakatasossa päivisin, pallohullu iltaisin - terkkuja Nelliltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olli on sekä palliton että palloton kaveri. Jostain syystä palloleikit eivät ole Ollin mieleen.

   Poista

Luemme mielellämme kommentteja!