maanantai 2. tammikuuta 2012

Kissaa jäljestämässä

Naapurin kissa on ottanut tavaksi tulla meidän pihalle väijymään lintulaudalla ruokailevia lintuja. Olli on jo parina päivänä päässyt peräkärryn tai trailerin alla väijyvää kissaa metrin päähän. Pelkään, että joku päivä koira saa kissan kiinni ja kummallehan siinä käy sitten huonosti?

Tarkkasilmäinen havaitsee koiran keskellä kuvaa veneen perämoottorin lähellä. Pari talvea sitten koira jäi jumiin trailerin alle ja katseli sieltä rauhallisesti, mutta surkeannäköisenä, pelatuspartion lapiointia.

 "Täällä ollaan!"

Pienen pihan pieni vahtikoira

7 kommenttia:

 1. Mulla ei oo kyl mitään kokemusta kissoista, mutta isot pojat on kertonnu, että niiden sähikäisten kanssa jää aina hopeelle. Joten ei sun vissiin kantsuis väijyy sitä naapurin kattia...

  VastaaPoista
 2. Juu kisuilla on aika inhat kynnet ja nopeet liikkeet. Tosin mä tunnen kyl pari oikein kilttiäkin kisua. Mut niitten kans kandee tutustua vähän varovasti, kun ne ei puhu koiraa; kielimuuri tulee helposti vastaan!

  VastaaPoista
 3. happy new year! beautiful pictures, love your doxie.

  VastaaPoista
 4. No jos tulee teidän pihalle niin köniin vaan. Epäilen että kissa raapii inhottavasti, mutta anna takaisin silti. Ehkäpä kissaa voisi jotenkin koettaa säikäyttää ettei tulisi enää sun pihalle. T: Anne, Veera ja Eero

  VastaaPoista
 5. Myrsky, ei ehkä kantsis, mutta se väijyminen on niin kivaa.

  Jaltsalandia, ainakin kissa ymmärtää, milloin on syytä häipyä meidän pihalta!

  Doxie Rod, thank you for your comments and welcome to read my blog. Maybe I'll write something in English, too.

  Anne, Veera ja Eero, ei se kissa ole ainakaan säikähtänyt, vaikka on saanut äkkilähdön lukemattomia kertoja.

  VastaaPoista
 6. Kissat ovat petollisia, varsinkin sheriffien mielestä. Nehän sähisevät ja räppäävät tassuilla nenille. Eli jos Olli pääset lähietäisyydelle niin kosta meidänkin puolesta ;)

  Terkuin Sheriffit, pikkulintujen & kissojen painajaiset (vai ovatko ne sittenkin meidän painajaiset?!)

  VastaaPoista
 7. Sheriffit,
  naapuri valitti tänään kissojen pissaavan heidän varastonsa seinille. Meidän pihalla ei ole kissoja moneen päivään näkynyt, lintulaudallakin käy taas melkoinen vilske. Koirasta linnut eivät ole moksiskaan, tietävät varmaan, ettei tuo kykene puuhun asti nousemaan.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!