sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Rapsakka pakkaskeli

Kuva parin päivän takaa, jolloin tarkeni yhdellä puserolla.
Sunnuntaiaamuna mittari näytti -23 astetta ja koiralle puettiin fleece, viitta ja töppöset. Tassuja ollaan suojattu rasvaamalla anturat tassuvahalla, koska pari vuotta sitten anturaan tuli halkeama pakkaskelillä. Ilmatieteenlaitoksen mukaan saamme nauttia yli -20 asteen pakkasista ensi viikonkin. 

Nautitaan aurinkoisesta pakkassäästä joka tapauksessa - vaikka vaan sisätiloista käsin. 

5 kommenttia:

 1. Hurja pakkanen teillä. Meillä on ollut nyt maksimissaan -12 ja ovat lenkit jääneet lyhyiksi.

  VastaaPoista
 2. Hrr, kylmää siis piisaa jatkossakin! Tänä aamuna oli taas Pinjan kanssa rallytokoa ja ensin piti vielä hakea auto lainaan vanhemmiltani. Arvaapa montako kertaa mäyris löi jarrut päälle vartin kävelymatkan aikana :D Se tais kuulla sohvan kutsun ;) Millaiset töppöset teiltä muuten löytyy? Meillä on niin huonot, ettei niitä ole taidettu kertaakaan käyttää, kun eivät tassuissa pysy...

  VastaaPoista
 3. Kaunis Nelli,
  maanantaiksi on luvattu -28, joten ulkoilut jäävät 5-10 minuutin pituisiksi asiointikeikoiksi ja taitaapa olla miehelläkin pakkasrokulia tiedossa... saavat pojat sitten rauhassa köllötellä sohvalla (taidanpa keksiä jotain siistiä sisähommaa ajankuluksi).

  Sunan,
  Ollilla on sellaiset perusfleecetöppöset. Takajalan töppöstä olen tuunannut leikkaamalla pohjan pois ja näin töppösestä tulikin säärystin.

  VastaaPoista
 4. Reipas poika, ja hyvä pakkasvaatetuskin. Mekin kaivattaisiin tuollaista fleece-pukua. Kiertelin CM-vauvaosastolla etsimässä froteesukkia, muttei osunut vielä silmään. Vilma on toistaiseksi suostunut reilun vartin lenkkeihin, mutta kovia pakkasia vasta odotellaan,

  VastaaPoista
 5. Katriina,
  päivälenkki (20 minuuttia) takana. Ilmeisesti pakkaskestävyys lisääntyy sekä koiralla että emännällä.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!