lauantai 6. lokakuuta 2012

Lauantaina otetaan rennosti

Olipas se ihanaa sekä koiran että emännän mielestä, että sai nukkua lauantain kunniaksi ihan seitsemään asti. Sitten soi miehen herätyskello. Sehän on päivä pilalla, jos nukkuu myöhään... näinhän sitä kotona opetettiin. Oltiin sitten aamutuimaan jo kauppahallissa kalaostoksilla. 

Mies lähti rakennushommiin ja me vietetään Ollin kanssa leppoista lauantaiaamupäivää. Ei ole kiire minnekään, vaikka aamuinen kaatosade estikin pitemmän lenkin. Siis koiran mielestä.
Olli nukkuu ja emäntä surffaillut ja lukenut, jos kuvassa näkyvän katalogin selaamista voidaan pitää lukemisena.

Leppoisaa viikonloppua Ollin malliin!

18 kommenttia:

 1. Ai teil sataa viäl! Meil on niin koree auringonpaiste, ettei meinata silmiämme uskoo, Käytiin heti aamusta lenkuralla, piänellä.

  Mut lepo tekee terää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on harmaata, vähän niinku äipän pää. Tää onkin hyvä vitsi :) Meikää naurattaa... nyt pitää ottaa taas pikku tupsluurit.

   Poista
 2. Täällä satoi eilen koko päivän, joten mää nukuin. Nyt paistaa aurinko, mutta nukun varmuuden vuoksi vähän lisää. Eli ihan sama ohjelma kuin Olli sullakin, koska nukkuminen kannattaa aina! Hyväunista viikonloppua toivottaa Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös se Donnerkin sanonut, että nukkuminen kannattaa aina. Kyllä sää Mauri-setä muistat ihan oikein. Mää vaan odotan sitä aurinkoa, että saisin nukkua lämpimässä. Katos, kun meillä on vaan jotain +25 sisällä leivinuunin lähellä. Se ei ihan vielä oo tarpeeksi, kun mun karvakin on niin lyhyttä.

   Poista
 3. Täälläkin on komia päivä, mutta vielähän se kerkiää muuttua. Nukkminen kyllä kannattaa lähes aina. Minun mummini sanoopi aina, että se on kuin laittaisi rahaa pankkiin. No hänelle ainaskin on korkoa kasvanut, kun elää ihan pirtsakkana 93-vuotiaana.

  Ollille kaukohaluksia ja rapsutuksia. M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytiin Ollin kanssa lenkillä, aurinko yritti pilkistää pilvien välistä. Ihanan lämmintä kuitenkin, vaikka ollaan jo lokakuun puolella.

   Poista
 4. Just tuollaista lukemista pitää harrastaa, kun on sellainen urakka takana kuin emännällä siellä teillä! Meillä on aurinko killottanut kummasti tänään, toivottavasti auringonpaiste tavoittaa teidätkin vielä ennen kuin tulee iltapimeä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tullut auringonpaistetta, ei iltaruskoa, mutta ehdittiinpä tehdä iltalenkura ennen iltasadetta.

   Mukavaa lauantai-iltaa ihanalle Mirkulle <3

   Poista
 5. Kyllä se Olli niin on, että nukkuminen on ku rahaa laittais pankkiin! Tai niin noi ihmisolennot väittää. Ihmettelen tätä pankkihommaa kyllä suuresti, koska mä nukun tosi paljon ja luulis, että sillon sitä rahaa sit ois pankissa myös paljon. Niinpä, miksei mun lelu- ja herkkuvarastoja sitte täydennetä yhtä tiheeseen tahtiin kun kerran rahaa ois? Kysyn vaan...

  Porissa paistoi aamulenkillä hienosti aurinko. Toista oli äsken päivälenkuralla... Onneks oli kaveri mukana, silloin sateen ja tuulenkin kestää paremmin!

  Mukavaa viikonloppua!

  --
  Bono

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos se nukkuminen on niin kovaa hommaa, että pitäisi saada välillä tankata energiavarastoja. Kukaan koira ei jaksa koko päivää yhden tankkauksen periaatteella.

   Kiva kuulla porilaisia kuulumisia, kun meidän emäntä on sieltä Porista kotoisin. Viihtyisin varmaan siellä itsekin ja voisin käydä sun kanssa lenkillä.

   t. Olli

   Poista
  2. Ois Olli mukavaa tavata sut!
   Meille rakennetaan tuohon kadun päähän koirapuistoa. Jahka se on valmis, niin kutsun sut kylään :)

   --
   Bono

   Poista
 6. Mää pakkaan jo. Mukaan otan pari mukavaa (jo kertaalleen operoitua) kaveria, vaikka tikrun ja norsun, sitten pari puruluuta evääksi ja sulle tuliaiseksi.

  VastaaPoista
 7. Nukkuminen on kyllä ollut viime päivien teema. Varsinkin kun punkeroinen kiinnitti itsensä silmäkulmaan ja syvensi sadepäivien synkeää olotilaa entisestään. Tänään paistoi aurinko, saas nähdä tuleeko ensi viikosta ruskan keltainen vai sadetakin sininen... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sunnuntain kunniaksi Olli ajatteli nukkumisen olevan yliarvostettua ja siitä sai kärsiä myös ihmisväki... tästä myöhemmin lisää

   Vaahterat ovat täällä kauniin keltaisia, mutta pihlajista on lehdet jo tippuneet. Pihlajanmarjoja notkuvat oksat houkuttelevat tilhejä, joita lentää taivaalla ihan satamäärin.

   Poista
 8. Viikonloppu on lepoa varten, joten Olli on ollut oikealla asialla. Tuo edellinen kommentti kyllä ennakoi keppospostausta, saa nähdä mitä tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ihan kepposia, mutta vähän koira kävi hermoille tänä aamuna... herätys oli nimittäin aikaisin, siis tod aikaisin.

   Poista
 9. Oi mikä autuas ilme! Kyllä köllöttely on mukavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lauantaina oltiin niin "kyllä koira on ihana" -tunnelmissa, mutta parin päivän ripuli-Ollin kanssa alkaa emännän huumorintaju olla koetuksella.

   Poista

Luemme mielellämme kommentteja!