tiistai 24. toukokuuta 2011

Kiirettä ja kiitoksia

Viikko on taas alkanut vauhdikkaasti ja viikonloppu tuntuu olevan melko kaukana. Sekä mennyt että tuleva. Sunnuntaina saimme nauttia kauniista ja lämpimästä päivästä pihalla. Ollikin heittäytyi ihan rennosti kyljelleen nurmikolle päiväunille. Emäntä hääräsi kameran kanssa, mutta työssäkäynti häiritsee huomattavasti kotihommia eli valokuvat ovat edelleen kamerassa ja tietokoneellakaan ei meinaa ehtiä istumaan (paitsi kesälomasuunnitelmia tehdessä). 

Tässä yhteydessä täytyy esittää kiitokset kaikille blogiystäville hienoista kommenteista, joita olette kirjoittaneet. Niitä on tosi kiva lukea ja yritän kyllä kommentoida muidenkin blogeja, jotka ovat toinen toistaan upeampia. Jokainen mäyräkoira on erilainen, mutta kuitenkin mäyräkoirien sielunelämä tuntuu olevan aika samankaltainen.  Kun taistelee huonosti käyttäytyvän mäyräkoiran kanssa, on kiva huomata, ettei aina muutkaan kävele mallikelpoisesti. Toisaalta kun huomaa toisen mäyräkoiran oppineen uutta, niin täytyyhän tuota yrittää omallakin koiralla.

4 kommenttia:

 1. Aina ei ehdi, eikä tarvikkaan :) Ei me täältä mihinkään kadota, ja puhun varmasti useammankin puolesta kuin pelkästään omasta puolestani :) Ollille rapsutus ja muiskaus =)

  VastaaPoista
 2. Maria, Alfielle myös iso halaus!

  VastaaPoista
 3. Ollin laadukkaita valokuvia on ilo katsella ja blogia kiva lukea. Se on muutoin hassu juttu kun Ossi joskus sattuu käyttäytymään oikein hienosti niin ajattelen yleisesti että kylläpä mäyräkoirat ovat rotuna hieno.Sitten taas kun Ossi jotain tötteröi niin ajattelen, että mikä rottayksilö ja pilaa koko hienon rodun... Terveisin M-L ja kuorsaava Ossi

  VastaaPoista
 4. M-L ja Ossi, kiitokset! Näinhän se on, että välillä koira käyttäytyy hyvin ja välillä huonosti, mitään logiikkaa ei taida olla olemassa.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!