lauantai 14. toukokuuta 2011

Terveiset mökiltä

Ihmisväki lähti mäyräkoira kainalossa mökille. Oikeastaan mäyräkoira takapenkillä. 
Aurinko paistanut koko päivän, joten tänään on tehty paljon muutakin kuin istuttu keinussa. 
Olli sai raittiin-ilman-myrkytyksen ja sammui yöunille iltayhdeksältä. Edes ihmisväen nauttima iltapala ei saanut koiraa hereille. Olli on todella väsynyt, jos ei herää jääkaapin tai juustopaketin avaamisesta syntyvään ääneen.

6 kommenttia:

 1. Ihanan väsyttävä päivä siis takana :)
  Mikä sen rentouttavampaa kuin ulkoilupäivän jälkeen väsynyt ja onnellinen koira unessa. Kiva että aurinkokin paistoi mökkireissullanne. Täällä on vähän tiputellut vettä välillä.
  Ostin Artullekin pelastusliivit, vaikka veneilymahdollisuudet on aika vähissä. Jospa vaikka uimaharjoituksia varten... siitä ei Aatu tykkää yhtään ;/

  VastaaPoista
 2. Ollille sattuikin hyvät mökkeilykelit :) Ja mikäs sen mahtavampi tapa väsyttää mäyräkoira kuin koko päivän ulkoilu :D Meilläkin neiti kävi vuorokauden mökillä, eikä tietenkään siellä malttanut nukkua niinpä vetelee sikeitä todennäköisesti koko sunnuntain ;)

  VastaaPoista
 3. Meitä kyllä nyt huijattiin. Tänne luvattiin viikonlopuksi huonoa säätä ja koko eilisen päivän sitten odotin, koska muuttuu huonommaksi. :D Alman mielestä omistaja on ihan kummallinen. Eletään hetkessä ja mennään jo sinne pihalle!

  VastaaPoista
 4. Paras lopetus päivälle on uupunut ja onnellinen koira :) Ilmat ovat ihanat, kevät on just nyt sitä mitä sen pitääkin olla! =)

  VastaaPoista
 5. Kyllä ne mökkireissut vaan on niin väsyttäviä kun kokoajan pitää olla menossa kun joka pusikossa suhisee jotakin ja joka kolossa on joku haju joka pitää kaivaa esille. Meillä aina menomatkalla Milo huutaa kokoajan, hiljasekshan sitä ei saa sitten millään, niin intoo täynnä odottaa että koska ollaan perillä.. no kotimatkalla onkin sitten jo varsin hiljainen mäyäkoira. :)

  VastaaPoista
 6. Mai: Pelastusliivit päällä meilläkin ollaan veneessä ja tuossa uintiasiassa ollaan samaa mieltä. Vain pakosta uimaan eikä mielellään silloinkaan.

  Sunan: Veikkaan, että kahden päivän mökkireissu vaatii kahden päivän levon.

  Alma ja kumppanit: Joskus paras sääennuste on se, kun itse katsoo ikkunasta ulos. Tosin sadetutkakarttoihin taidetaan olla koukussa.

  Maria: Parasta aikaa eletään, melkein kesä eikä yhtään itikkaa.

  Veera, Milo ja Tyyne: kotimatkalla oli todellakin melko hiljainen kaveri takapenkillä.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!