sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Päivän asu

 Muotiblogien malliin esittelemme viikonlopun asut:


Lauantaina mäyräkoira pukeutui punaiseen huomioliiviin, Vänttisen valjaisiin ja nailonnaruun. 

 

Sunnuntaina liivi käännettiin vaihtelun vuoksi toisinpäin eli mäyräkoira pukeutui keltaiseen. Edelleen Vänttisen valjaat ja nailonnaru somisteina. Huomatkaa pieni kulkunen valjaissa; sen uskottiin pelottelevan käärmeet kauemmaksi ja toisaalta kilinä paljasti mäyräkoiran liikkeet maastossa. 


Molempina päivinä veneessä käytettiin oranssia pelastusliiviä. Selässä näkyvään kahvaan sidottiin tietenkin naru mahdollista pelastamista silmällä pitäen.

17 kommenttia:

 1. Hei vaan Olli ja kotiväki. Minulla on sellainen hämärä mieli- ja muistikuva, että käärmeet eivät kuule mitään. Ne reagoivat maan tärinään joten Olli tömistele kovasti! Terveisiä M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 2. M-L ja Ossi: Siispä onneksi mäyräkoira tassutus on aika "raskasta". Ja kotiväki lompsii mökillä saappaat jalassa niin että tanner tärisee.

  VastaaPoista
 3. Nämä ovat kyllä paljon parempia päivän asuja kuin muotiblogeissa on konsanaan esitelty! :) Taitaisi olla meidänkin aika viimein ostaa tuollainen huomioliivi...

  VastaaPoista
 4. Kyllä pojatkin tykkää vaatteilla koreilla. Hei Olli, Vilmalla on samanlainen kääntöliivi.

  Kyllä mökillä kelpaa, kun saa kulkea melkein vapaana:)

  VastaaPoista
 5. Onneksi Olli ei seiso jalkaterät sisäänpäin käännettyinä niin kuin muotibloggaajat nykyisin seisovat, Ollin jalkaterien asento on paljon kauniimpi!

  Kulkunen hauska yksityiskohta, ehkä se sittenkin auttoi käärmekarkoituksessa, koska käärmeitä ei näkynyt? :)

  VastaaPoista
 6. Ollille onnittelut mökkikauden avaamisesta kera tyylikkäiden vaatteiden. Hän on ehdoton mäykkyblogien valtias! Olen pitemmän aikaa ihmetellyt löytyykö Ollilta mitään koiruuksia kun hän vaikuttaa aina niin sfinksimäisen tyyneltä, tasapainoiselta ja kohteliaalta nuorelta herralta. Miten esimerkiksi suhtaudutaan pihalle pyrkijöihin joita ei tunneta? Nimimerkki: Ollin ihailija

  VastaaPoista
 7. onpas olli ollut tyylikkäänä ;)

  VastaaPoista
 8. Sunan: huomioliivi on hyvä maastossa ja citylenkeillä varsinkin pimeään aikaan. Tämä liivi on ihan markettavaraa.

  Katriina: vapaana kulkeminen on Ollinkin mielestä parasta, veneilyn ohella. Ehkä kotiväki uskaltaa jossain vaiheessa jättää narunkin pois. Toisaalta narusta näkee aina missä poika kulkee.

  Sohvi: Olli kiittää kehuista. Jalkaterien asento on synnynnäinen ominaisuus, voisivat siis muotibloggaajatkin seistä ihan naturellisti. Eikä nähty yhtään käärmettä!

  Anonyymi Ollin ihailija: nöyrimmät kiitokset kehuista ja todellakin tyyneltä näyttävän ulkokuoren alla asuu jästipäinen keppostelija. Pihaan pyrkivät henkilöt haukutaan pystyyn!

  Eve: herrasmies pukeutuu keväisiin väreihin :)

  VastaaPoista
 9. Tuo kulkunen on kyllä kaikinpuolin hyvä idea, karkottaa epämukavia tuttavuuksia ja auttaa etsinnöissä jos koira pääsee karkuun.

  VastaaPoista
 10. Ollin muotiblogi hakkaa nykyiset bling-bling napahousu -blogit mennen tullen kuten Sunan totesi. Ollin on komea ja asusteet varsin käytännöllisiä :)
  T:Anne, Veera ja Eero

  VastaaPoista
 11. Edgar: Olli ei välittänyt kulkusesta ollenkaan, oli ihan hyvä idea siis.

  Anne, Veera ja Eero: Kiitokset! Käytännöllisyys ennen kaikkea.

  VastaaPoista
 12. Onpas hienot liivit Ollilla! Varmaan myös siksi, kun Elmeri pojalla on just samanlaiset ;)

  Elmerin tosin voi pitää irti ihan ilman liivejä (paitsi hämärällä)ulkona, kun ei kauaksi lähde. Kuunteleekin jopa jotain ulkona. Tykkääkö Olli kalastamisesta?

  VastaaPoista
 13. Onpa hienot päivän asut teillä! :D Joskus meinannut itsekin tehdä vastaavan postauksen, just tolleen tyyli-ja muotiblogien malliin! :D

  VastaaPoista
 14. MariaM: Tietenkin Ollilla ja Elmerillä pitää olla samanlaiset liivit! Olli on vapaana mökillä, naru on sitä varten, että saadaan paremmin kiinni jos lähtee jonkun elukan perään. Vielä ei ole lähtenyt. Kalastus ja veneily on Ollin intohimo, siitä tulee kohta postauskin.

  Maria: Ei muuta kuin asupostausta tekemään.

  VastaaPoista
 15. Meillä ei vielä sellasta tilannetta ole tullut,että joku metän elukka ois juossu näkäkentällä, mutta eihän sitä koskaan tiiä. Tuoreita jälkiä ei seuraa jos ajoissa kieltää.

  Elmerillä alakaa vaan entistä enemmän pää muistuttaa Ollin päätä
  ! :)

  VastaaPoista
 16. MariaM: Me ollaan kerran nähty hirvi, jonka jäljille lähdettiin Ollin kanssa. Hyvin otti jäljet ja siinä oli fleksi tiukalla, kun emäntä yritti pysyä koiran perässä. Eipä risukot paljon haitanneet.

  Sehän on mukavaa, että sukulaiset ovat toistensa kaltaiset. Olisipa kiva joskus laittaa pojat vierekkäin seisomaan ja ottaa kuva - erottaisiko heitä toisistaan ja mikä erottaisi?

  VastaaPoista
 17. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!