perjantai 27. toukokuuta 2011

Pihaelämää

Kevät on muuttumassa kesäksi ja sehän on sitten selvää, että siilit ovat lähteneet liikkeelle. Varsinkin, kun melkein naapurissa ruokitaan siilejä. Muutenkin linnut ja kissat ovat liikkeellä välillä ihan sankoin joukoin. Puhumattakaan tiellä liikkuvista ulkoilijoista, joilla Ollin päivän piristykseksi on koira mukana. Ohikulkijat pitää tietenkin haukkua mennen tullen ja palatessa. Paitsi naapureita, ovat sen verran tuttuja.

Aidasta ei ole löytynyt tänä keväänä vielä yhtään mäyräkoiran mentävää aukkoa. Olli kuitenkin tarkistaa tilanteen päivittäin. 

Ja kun päivystäminen alkaa väsyttää, on hyvä ottaa pieni lepohetki aurinkotuolissa. Olli toivoo, että muidenkin mäyräkoirien palvelusväki ymmärtää antaa yhden aurinkotuolin koiralle. Viikko on mennyt nopeasti ja taas saamme "levähtää" pari päivää... 

rentoa viikonloppua! 

5 kommenttia:

 1. Ollilla on hyvät maisemat ja onneksi paljon ohikulkijoita kommentoitavana:)

  VastaaPoista
 2. Voi että tuota päivystäjää! :D Olli on aina niin viimeisen päälle pätevänä kaikissa kuvissa :D

  VastaaPoista
 3. Osoitus mäyriksen sitkeydestä tuo päivittäinen aidan tarkistus:). Topakka ilme tuossa viimeisessä kuvassa. Hyvää viikonlopun jatkoa! M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 4. Katriina, kotiväen mielestä kommentointia olisi syytä rajoittaa.

  Maria, pätevä ja kätevä :)

  M-L ja Ossi, mäyräkoira tarkistaa joka päivä eri asioita. Aidan lisäksi tarkastetaan esim. ruokakuppi monta kertaa päivässä.

  VastaaPoista
 5. Toki yksi aurinkotuoli on hankittuna koiralle, kuvasta päätelleen samanlainen kuin Ollilla :)
  Emännällä ei ole yhtään tuolia. Uhkaa kyllä ostaa syksyn alennusmyynnistä kokonaisen puutarhakaluston tai -keinun. Saas nähdä kuka sitä sitten käyttää :)

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!