tiistai 17. toukokuuta 2011

Villi ja vapaa

Mökkikuvia riittää vähäksi aikaa. Emäntä on ostanut uuden kameran ja tietenkin Ollin kanssa on hyvä harjoitella. Olli ei kyllä aina tykkää, kun pitää poseerata.
Kuten ennenkin olemme kertoneet, Ollille on kiinnitetty valjaisiin naru, jotta saisimme pojan kiinni paremmin, jos saisi mieleensä lähteä karkuun. Joskus tuntuu, että naru on kyllä aivan turha...

Mökin naapuritontilta oli käyty kaatamassa puita. Kävimme ihmettelemässä hävitystä. Maastonakille risukossa kulkeminen kävi liian raskaaksi ja emäntä helpotti kulkemista kantamalla mäyräkoiraa kainalossa. Ei siis pelkoa, että Olli karkaisi naapuritontille.

Mäyräkoira on joutunut kuivaan varvikkoon oksien ja kivien joukkoon. Olli ilmeestä voi päätellä, ettei citykoira tunne oloaan kotoisaksi.

Mies yrittää vetää Ollia narusta, mutta mäyräkoira ei hievahdakaan. Koska meidän piti päästä mäen päälle, mies puolestaan otti koiran kainaloon ja kantoi Ollin mäen päälle. Ei siis pelkoa, että koira karkaisi selänteelle.

Olli taivastelee veden kylmyyttä ja märkyyttä. Uimaanhan meidän koira ei mene vapaaehtoisesti (paitsi yhden kerran viime kesänä). Ei siis pelkoa, että koira uisi karkuun. Näimme kyllä hirven uivan järven poikki. Olli ei tietenkään nähnyt tilannetta, koska tarkkaili veneestä aaltojen liikettä. 

Mökkitontilla on mukava kulkea heinikossa ja valmiiksi tehtyjä polkuja pitkin. 
Tai tuijotella järvelle.

4 kommenttia:

 1. Olli-poika on ruvennut käyttämään huoltojoukkoja paikasta toiseen siirtymisessä :)
  Hyvähän se on, että koira pysyy tallessa, jos ei tottelevaisuuttaan niin ainakin laiskuuttaan huonossa maastossa ;D))

  VastaaPoista
 2. Olli pysyy siis mukavasti pihapiirissä ja saa kuitenkin nauttia vapaudestaan.

  VastaaPoista
 3. Hienoa, että Olli pysyy omilla tonteilla. Joskus toivon, että Ossikin olisi sellainen. Vaan kun ei ole:( Terveisin M-L ja rasavilli-Ossi

  VastaaPoista
 4. Mai: Joku on tainnut opettaa koiran liian mukavuudenhaluiseksi?

  Katriina: Olli saa nauttia vapaudesta pari kolme kertaa vuodessa. Meistä tuntuu vähältä, mutta poika tuntuu nauttivan joka sekunnista.

  M-L ja Ossi: Jokainen tavallaan.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!