keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Lenkki maistuu

Emännän opintovapaan viimeiset päivät näyttävän kuluvan ulkoillessa ja hieman lämpimimmistä ilmoista nauttiessa. Ollille tämä passaa oikein hyvin.Olli katselee Kuivasjärveä. Näkyykö sorsia? Näkyihän niitä, aidan toisella puolella. 7 kommenttia:

 1. Nyt nauratti: sama paikka, tilanne, asento ja ilme meillä eilen! :D

  VastaaPoista
 2. Tuttu järvi, siellähän käytiin teininä harva se päivä uimassa, Peikontiellä kun asuttiin:)

  VastaaPoista
 3. Maria: hyvällä ilmalla on kiva kiertää koko järvi.

  Katriina: sitä ollaan siis puokkarin tyttäriä?

  VastaaPoista
 4. Oi kun teillä on kauniit lenkkimaisemat! Me ei voida Ossin kanssa mennä tuonne rantaan kun se on niin hetteinen. Laiturilla Ossi taas pelkää kun se on miehen rakentama sellainen ponttoonilaituri. Ossin mielestä vesi on ihan kamalaa ainetta:)

  VastaaPoista
 5. Onko teillä pitkäkin matka tuohon rantaan? Meillekin kyllä kelpaisi noin mukava lenkkiympäristö :)

  VastaaPoista
 6. M-L ja Ossi: ei tykkää Ollikaan vedestä, ei sitten yhtään. Vesilätäkötkin kiertää taidokkaasti. Ostaessani punkkiliuosta apteekista farmaseutti muistutti, ettei aine kestä jatkuvaa uimista. Eipä ole siitä pelkoa, että poika lähtisi vapaaehtoisesti uimaan.

  Sunan: Kuivasjärven rantaan tulee matkaa pari kolme kilometriä. Tänään tehtiin kahden tunnin lenkki, noin 8-9 kilometriä. Täytyy nauttia viimeisistä "vapaapäivistä".

  Tervetuloa ulkoilemaan tänne Pohjois-Ouluun!

  VastaaPoista
 7. Vielä pitää sohia tuota punkkikeskustelua kun eilen oli oikein uutisissa asiasta ja jostain asianajajasta joka oli saanut borrelioosin istuessaan lyhyeksi leikatulla nurmikolla shortsit jalassa. Aika kauan kestää lääkäreilläkin vielä nykyään ennen kuin alkavat ihmisellä epäillä borrelioosia. Tiedän yhden ihmisen joka on kuollutkin borrelioosiin. Tosin oli hänellä ikääkin mutta silti. Hän oli meidän kesämökkinaapuri tuosta vajaan kilometrin päästä joka tuli Ruotsista kesäksi vanhaan kotitaloonsa. Se oli uutta, että borrelioosia voivat levittää hirvikärpäset ja hyttysetkin.Olen luullut, että se on vain punkkien vitsaus. No hirvikärpässyynin pidän kyllä sekä itselläni, että Ossilla loppukesästä silloin kun niiden aika on. Valitettavasti koska täällä on paljon hirvieläimiä täällä on myös paljon hirvikärpäsiä. Lämpeneviä lenkkisäitä Ouluun. M-L ja Ossi

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!