perjantai 6. toukokuuta 2011

PunkkikarkoiteTällä karkotteella lähdetään liikkeelle. Lenkin jälkeen tehdän punkkitarkastus ja nollatuloksen jälkeen huokaistaan helpotuksesta. Eihän tätä kauaa kestä, syksyyn asti vaan.

6 kommenttia:

 1. Olli näyttää lopen kyllästyneeltä koko punkkiaiheeseen, tai ehkä syynäykseen;)

  VastaaPoista
 2. Katariina, ei ole helppoa olla koira. Ensin laitetaan liosta lapaluiden väliin, eikä sen jälkeen saa mennä piehtaroimaan matolle.

  VastaaPoista
 3. Expot on ehdottoman hyvä punkkien torjunnassa. Ilman Expottia labbikseemme ilmestyi pari punkkia per päivä, Expotin kanssa ehkä pari punkkia per koko kesä. Expot täytyy laittaa nahkaan, siis ei turkkiin ja se täytyy uusia kerran kuukaudessa. Punkit on tosi inhottavia!

  VastaaPoista
 4. Ina: Toivottavasti teho on riittävä. Lyhytkarvaisella mäyräkoiralla on tosi tiivis karva ja ohjeiden mukaan jakauksen teko karvoihin on todella haasteellista. Jospa sinne "ihoon" olisi ihan oikeasti saatu karkoite.

  VastaaPoista
 5. Meillä tuo tökötti on toiminut todella hyvin. Karkoite on ollut kohta kuukauden koirissa ja sen aikana vain yhdeltä kolmesta on löydetty kiinnittynyt punkki. Ja sekin oli uimattomalla koiralle eli näyttäisi siltä, että vesi ei heikennä tehoja.

  VastaaPoista
 6. Sheriffit, yhtään punkkia ei ole liuoksen laittamisen jälkeen näkynyt, vaikka ollaan heinikossakin lenkkeilty.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!