perjantai 20. toukokuuta 2011

Veneilyä

Mökillä tietysti veneiltiin.  Ja tietysti pelastusliivit päällä. Emännän pakkomielle naruihin näkyy myös veneilykuvissa. Jos koira putoaa veneestä, miten ihmeessä koira saadaan veneen viereen muuten kuin narusta vetämällä?

Oma vene ei ollut mökkireissulla mukana, joten Ollin riemuksi soudeltiin matalalaitaisella soutuveneellä. Ylläolevassa kuvassa Olli seisoo hienosti ja hillitysti veneen keulassa. Kunpa tämä olisikin totta... totuus löytyy allaolevista kuvista. Pelastusliivit eivät ole siis mikään turha kapistus, vaikkei niitä ole vielä tarvinnut testata tositoimissa.




 Huippusuoritus: molemmat etujalat ilmassa. Tämän leikin emäntä lopetti tylysti. 


Hyvää viikonloppua, ystävät!

13 kommenttia:

 1. touhu näyttää aivan samalta kun meidän pojalla veneessä. on pakko kurkotella. ja mennä veneessä ees taas.. ei oo kyllä pelastusliivit turha juttu! meillä on tyynellekin nyt ostettu liivit vaikka se onkin huippu uimari, ei silti koskaan tiedä vaikka koirakin saisi jonkun krampin tms kesken kaiken.

  VastaaPoista
 2. Olli on niin ihanan näköinen tossa veneen reunalla kiikkuessaan, vaikka ymmärränkin että paikan päällä tuo on ärsyttävää ja hiukan vaarallista. Mutta just noin Arttukin varmaan tekis, ellei sitten tajuais että alhaalla on VETTÄ...
  Narujuttu on hyvä keksintö, toivottavasti muistan jos joskus pääsemme veneilemään.
  Aurinkoista viikonloppua teille!

  VastaaPoista
 3. On niin koiramaista touhua tuossa veneen laidalla;) Äkkiäkös tuosta hulauttaisi yli laidan.

  Olli on tosi symppis alakuvassa!

  VastaaPoista
 4. Veera, Milo ja Tyyne: Joskus tuo veneessä edestakaisin kulkeminen on todella rasittavaa. Ja jos saadaan kala niin sitten vasta koiraan tuleekin vipinää.

  Mai: Olli rakastaa aaltoja ja yrittää haukata vettä. Jotenkin ristiriitaista, koska poika inhoaa uimista.

  Katriina: Kurkottelu on mäyräkoiramaista vekkulointia. Kiitos kehuista - huomaakohan kukaan muu kuin mäyräkoiraihminen mäyräkoirien tuhannet erilaiset ilmeet?

  VastaaPoista
 5. Kylläpäs näyttää ihanalta tuo vapaana liplattava sininen vesi, ymmärrän täysin Ollin ihastelun. Meillä veneillään ehkä kerran kesässä, ajellaan päämäärättömästi järvellä, kun ei ole mökkiä. Terapeutti istuu kainalossani korvat tuulessa lepattaen.

  Joskus nuorempana meloimme kanootilla kahden mäykyn kans. Toinen hyppäsi joka kerta majaplätskyllä veteen, josta se sitten noukittiin takas kyytiin. Aika kiikkerää touhua, ei me kyllä koskaan kaaduttu, vaikka kanoottimme ei ollut sitä vakainta sorttia.

  Aurinkoisia ilmoja!

  VastaaPoista
 6. Mitä mie kirjotan, majaplätsky! Ei ollut edes karjalan murretta, no mahaplätskyä tarkoitin :)

  VastaaPoista
 7. Olli näyttää oikein pätevältä merimieheltä! :D Samaa mieltä Main kanssa, että naru on hyvä, varmasti tulee itsekin laitettua jos ja kun veneilemään mennään kesällä. Täytyyhän se koira saada kalastettua takaisin, jos onnistuu kurottamaan liian pitkälle laidan yli.

  VastaaPoista
 8. aivan mahtavia kuvia!:) Olli on niin mainio kaveri! Täälläkin haaveillaan soutelureissuista, mutta liivit puuttuu (+naru!). Näköjään ei passaa lähteä ilman niitä vesille;)

  VastaaPoista
 9. Sohvi: Hauskinta emännän mielestä on omalla veneellä veneily hieman soutuvenettä korkeampien laitojen vuoksi. Koirasta en tiedä.

  Maria: Olli on laitettu uimaan pelastusliivit päällä lähellä rantaa ihan sillä silmällä pitäen, miten liivit kantavat. Koira loukkaantui tästä kokeilusta suunnattomasti.

  Eve: liivit on oltava! Mäyräkoira ei ole vesipetojen parhaimmasta päästä.

  VastaaPoista
 10. Näyttää ihan meidän veneilyltä. Sillä erolla, että Mauri on päätynyt pari kertaa laidan yli. Mitä mahtaa koiralla liikkua päässä, kun uimaan ei voi mennä rantaa pitkin, mutta veneessä olleessaan, keskellä järveä, täytyy kurotella laitojen yli niin, että loppujen lopuksi sinne veteen kuitenkin päätyy.

  VastaaPoista
 11. Ai kuinka mahtavia veneilykuvia. Olli tuntuu ihan nauttivan veneilystä. Ovat pelastusliivit ihan paikallansa:) Äkkiäkös tuosta humpsahtaa laidan yli. Meidän Ossi saisi tuossa samassa tilanteessa "paniikkihäiriökohtauksen". Se olisi ihan liikkumattomana mahdollisimman keskellä. Vesi elementtinä pelottaa sitä ihan hirveästi. Tuntuu olevan ainoa asia mitä se oikeasti pelkää. Laiturillekin meno on meillä vaikeaa...Kyllä tulee jo kesää ikävä. Tosi leppoisia ja kivoja kuvia:)Terveisin M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 12. Mauri ja Roope: Tätä meilläkin ihmetellään!

  M-L ja Ossi: Olli inhoaa vettä, mutta veneessä ei tunneta pelkoa. Mielestäni kurkottelu on mäyräkoiramaista egoilua...

  VastaaPoista
 13. Onnistuiko veneessä myös kalastaminen vai veikö Olli shown?

  Sedän edesmennyt hurjan harmaa hirvikoira oli oikea "laiva"koira. Soudin aina sen kanssa kalaan, koska se istua jökötti kokassa täysin rauhallisena. Tämän postauksen myötä tulikin ideaksi päästä testaamaan saisiko Almasta koulittua pentuiällä vähän rauhallisemman venekaverin kuin Ollista. Tosin Almalla on tähän todennäköisesti oma mielipiteensä sanottavana.. Ja liivit vielä puuttuu!

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!