sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Hyvää kuuluu


Pieni paljastus: jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, meille muuttaa huhtikuussa kolmevuotias kaveri. Tulee kasvattajalta ja on elänyt aina kaverin kanssa, joten kokeillaan ensin miten alkaa elämä sujua ilman koirakaveria. Rakkautta ja huolenpitoa tulee saamaan rajattomasti, ruoan määrää rajoitetaan. Mäyräkoira kun on, ei ole ruokahalussa moittimista. 
Kuulemisiin siis! 
16 kommenttia:

 1. Ihana kuulla teiltä hyviä uutisia :)
  Hyvää helmikuun jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa, odotetaan jännityksellä lisää uutisia mäykystä <3

  VastaaPoista
 3. Ihana asija!:) Oljpa mukava alaku viikolle lukkee tuo. Ollaan paljo teetä uateltu...<3 Innolla ootellaan uutisija kaverista!

  VastaaPoista
 4. Párek ja Palvelijatar8.2.2016 klo 14.30

  Voi mikä ihana uutinen! Kyllä nyt tuli aurinko tähän räntäsateiseen päivään, kun noin hyvä uutinen saatiin. Suurella mielenkiinnolla odotellaan kuvia ja uutisia tulokkaasta.

  VastaaPoista
 5. Heipparallaa ystävät! Mahtava juttu, ettette ole unohtaneet meitä! Olisin laittanut kuvankin, mutta en osannut ipadilla.

  Pitänee varmaan perustaa uusi blogi. Minkälaisia kokemuksia Wordpressistä?

  VastaaPoista
 6. Voi että, ihanaa! Tulispa pian huhtikuu!

  Wordpressistä senverran, että muistaisin tässä taannoin siellä olleen jotain tietoturva-aukkoja. En kyllä muista minkälainen homma se oli ja onko jo korjattu, sen verran kuitenkin on aikaa, että voisi olla. Mulla ittellä oli välillä hankaluuksia kommentoida siellä joidenkin blogeja, tosin tällä hetkellä minulla ei ole siellä aktiivisia seurattavia. Toive: pistä mieluummin tänne bloggeriin.

  Onnellista mäyräkoiran odotusta!

  VastaaPoista
 7. Wau, mitä uutisia!! :))))))) Nyt en meinaa malttaa odottaa huhtikuuhun!

  PS. Kiitos iiiihanasta joulukortista! <3 (Näinkin pian jo kiitän.. :o Nim. Moukka on aina moukka ;D)

  VastaaPoista
 8. Jippii! Kympin arvonen uutinen.

  VastaaPoista
 9. Voi kuinka mukava uutinen. Ei kun uusi blogi tänne bloggeriin, kiitos.. Miksi ihmeessä vaihtaa toiseen alustaan. Nyt en muista, mutta taisi olla minullakin jotain ihme hankaluuksia nimenomaan kommentoinnissa. Voi olla, että sekotankin alustaa, mutta kiitos, laita tänne bloggeriin. Aattele nyt meittä seuraajia, minuu ainaskin:) Terkut ossilasta, ei nyssitten meinaa jaksaa ootella teidän uutta kamua. M-L

  VastaaPoista
 10. Loistavia uutisia! :) Oottelen innolla tulevia koirakuulumisianne.

  VastaaPoista
 11. WAU! ♥
  Ihana juttu! Eikä ollenkaan hassumpi valinta. Ja vaikka kuinka on kaverin kanssa tottunut elämään, niin todennäköistä on, että tulee nauttimaan ainoan koiran elämästä, saa olla keskipisteenä eikä "toisen viulun soittajana".
  Wuppe tuli meille 3,5 vuotiaana, myös kasvattajalta, jossa joutunut elämään muutaman muun uroksen kanssa. Meillä ihmisillä on monasti tunne, että tavallaan "pelastimme" Wupen, vaikka ei ollut mitenkään huonosti kohdeltu, vaan vain yksi muitten joukossa.

  VastaaPoista
 12. Riitu ja Tuula13.2.2016 klo 2.27

  Jeee! Tätä uutista ollaan odotettu hartaasti ja sieltä se tuli, ihanaa. Nyt kyllä aika rientääkin sitten hitaasti tärkeää H-hetkeä odotellessa. Onnea kaameesti! Mekin ollaan yritelty etsiä kaveria Riitulle.

  VastaaPoista
 13. Hauska kuulla tällainen koirauutinen! Toivon, että kaikki menee suunnitelmien mukaan ja edessä on mäyräkoiran sulostuttama antoisa yhteiselo.

  VastaaPoista
 14. Párek ja Palvelijatar20.3.2016 klo 14.53

  Huhtikuu lähestyy ja meitä jännittää milloin saadaan lukea ja katselle kuvia teidän uudesta perheenjäsenestä. Jos uuden blogin perustat, ethän unohda laittaa osoitetta meille! Aurinkoista maaliskuun loppua ja upeaa huhtikuuta.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!