torstai 28. huhtikuuta 2011

Arki on alkanut, mutta siitä huolimatta pari pääsiäiskuvaa

Kiirastorstaina käytiin meren rannassa. Sakea usva peitti kaiken mahdollisen. Ollikin ihmettelee, että mihin kummaan meri on kadonnut. 

Pitkäperjantaina ilma olikin aivan erilainen. Kylmä kosteus oli pois ja aurinko alkoi paistaa kunnolla. Pääsiäisen pyhät nautimmekin keväästä pihalla ottaen aurinkoa (lumikasan vieressä) ja grillaten. Olli makoili aurinkotuolilla ja seurasi miesgrillaajaa aina kun vain mahdollista. Eihän sitä tiedä vaikka joku lihapala olisi tipahtanut niin kuin joskus "vahingossa" tapahtuu. 

Emäntä söi pääsiäisenä enemmän kuin olisi pitänyt ja kohtalo paiskasi mahataudilla. Vai tuliko pusuteltua Ollin kanssa liikaa. Kun joku sairastaa, aivan kuin Olli tietäisi, että silloin ei kannata hötkyillä, eikä vinku-vonkua. Eilisen päivän poika makoili kaikessa rauhassa, vaikka pystyin tekemään vain pikkulenkin koiran kanssa. Vasta illalla Ollin käytyä miehen kanssa lenkillä alkoi iltavilli ja Mauno Mesikämmen sai kunnon kyytiä.

2 kommenttia:

  1. Loppujen lopuksi miehet ovat pahimpia hempeilijöitä, ainakin koirien kanssa;)

    Tuo koiran iltavilli on huvittava ilmiö, joskus se on vain edestakaisin juoksua.

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti mahatauti on jo ollutta ja mennyttä. Mistähän se johtuu että nämä koirat ovat virkeimmillään illasta? Meilläkin alkaa varsinainen ripaska vasta kun mies tulee töistä kotiin. Sitten Ossikin tanssii mäyrökoirapolkkaansa ja juoksee hulluna ympäri taloa..Terveiset teille täältä Kirkkonummelta M-L ja Ossi

    VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!