perjantai 15. huhtikuuta 2011

Aurinkoista viikonloppua!


Terassilla ei ole enää lunta, mutta muualla pihalla on vielä "vähän". Kevättä kuitenkin eletään ja aurinkokin on näyttäytynyt muutaman sumuisen päivän jälkeen. Tiet ovat kuivuneet ja enää paikoin on märkiä. Seuraavaksi odotetaan puihin hiirenkorvia ja ensimmäisiä voikukkia.

Olli ottaa aurinkoa vanhan täkin päällä - kukapa sitä nyt paljaalla laudoituksella makoilisi!

8 kommenttia:

 1. Ihana toinen! ♥

  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä kelpaa! Lämminhän nyt jo auringossa on.

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva :)

  Olen tänään ihmetellyt, että missä välissä ne lumet Oulusta katosi. Paljon on jo paljasta maata, vaikka mielestäni maanantaina oli ihan lumista vielä. Olen tainnut kulkea silmät kiinni :D

  VastaaPoista
 4. Ollin mielestä tämä ei ole leikin paikka ;)
  Lumet sulaa ja terassi vapautuu, siinä on oltava kuin isäntä ja vahdittava että kaikki tapahtuu oikein.

  VastaaPoista
 5. Oi kuinka kiva kuva jälleen. Ollilla on niin ihania erilaisia ilmeitä että sen kuvia on hauska katsella. Olli on oikein kunnon "linssilude" :) sanan hyvässä ja hauskassa merkityksessä. Meilläkin Ossi heitti kyljelleen tänään terassilla mutta se on kyllä tottunut siihen ilman täkkejä. Terveiset etelästä jee tänään +10 kun aurinko paistoi. Ossi ja M-L

  VastaaPoista
 6. Kyllä on herrasta taas niin mainio foto :) Olli osaa ottaa ilon irti ja nautiskella rauhassa auringosta ja mukavastihan se mustaa turkkia tuo Solbergin Arska jo lämmittääkin :) Mä olen huomannut itselläni, että hieman päivetystä on jo naamaan tarttunut, kiva kun ei enää näytä niin zombielta =)

  VastaaPoista
 7. Mikä ilme! :) Pittää aina käydä ihastelemassa Ollia, ku on niin samaa kuin Elmerissä. Kattelin tätä blogia sukulaisen luona niin kysyvät,että mitä se Elmeri puuhaa :D Piti kyllä kertoa,että se on Elmerin eno.

  VastaaPoista
 8. Suvi: viikonloppu on ollut ihanan keväinen.

  Katriina: aurinko paistaa jo lämpimästi, tuuli viilentää mutta toisaalta kuivattaa tiet nopeasti.

  Sunan: lumet ovat kadonneet tosiaankin nopeasti Oulusta, mutta Rovaniemellä lunta oli vielä vähemmän.

  Mai: Olli onkin iltaisin tosi väsynyt, kun on pitänyt pitkän päivän vahtia taloa, pihaa ja tietä. Ohikulkevat oudot tyypit haukutaan, naapurit saavat kulkea rauhassa.

  Ossi ja M-L: kiitos kehuista. Olli on opetettu niin hyvälle, että pitää olla pehmoinen alusta :) Kesällä kelpaa kyllä köllötellä pelkällä nurmikollakin.

  Maria: olemme Ollin kanssa molemmat auringonpalvojia, mutta kumpaankaan ei väri tartu. Koira on valmiiksi ruskea, emäntä näyttää valkoiselta zombielta läpi vuoden.

  MariaM: Mekin ihastellaan Elmeriä! Hauska juttu, kun pojat on ihan samannäköisiä.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!