tiistai 5. huhtikuuta 2011

Pari sanaa ulkoilusta


Talvi vaihtui kevääksi yllättäen, muttei toki pyytämättä. Kevättä ollaan oikein toivomalla toivottu ja nyt se sitten yhtäkkiä sunnuntaina alkoi vesisateella ja plusasteilla.

Koska lumet alkoivat sulaa, käymme ulkoilemassa märässä maastossa ja pahimmassa tapauksessa samaan aikaan taivaalta sataa lisää märkää. Lenkin jälkeen koira joutuu suihkuun ja sitten kuivatellaan pari kolme tuntia kunnes aloitetaan taas alusta. 

Meillä odotetaankin tällä hetkellä kesää tai edes kuivia kelejä. Lunta on tosin sen verran paljon, ettei ihan heti ole odotettavissa vihertävää nurmea tai paljaita metsäpolkuja.

(Tiistaiaamu valkeni aurinkoisena. Jospa edes asfalttitiet kuivaisivat...)

2 kommenttia:

  1. Ei mikään kurapuku auttaisi asiaan? No voin melkein arvata, että jos Ollissa on yhtään samanlaista jääräpäisyyttä kuin meidän Ossissa, niin kurapuvun päälle pukeminen olisi aika vaikeaa. Sen jälkeen keskityttäisiin puvun pois päältä repimiseen... Terveisin Ossi ja M-L

    VastaaPoista
  2. M-L ja Ossi, Ollilla on sellainen viittamainen sade/tuulipuku, mutta eihän se mahanalusta suojaa. Suihkun kautta pakko tulla sisälle eikä se ole Ollin mieleen, vaikka poika onkin jo alistunut tilanteeseen.

    VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!