torstai 21. huhtikuuta 2011

Hyvää pääsiäistä!


Kiirastorstaina ihmisväki lähti Haaparantaan ja Olli jäi kuopuksen kanssa kotiin. Seuraneiti oli nukkunut iltapäiväkahteen asti, joten ilmeisesti Ollikin oli ottanut päivän levon kannalta. Eipä puhettakaan, että vanhemman ihmisväen Olli antaisi nukkua seitsemää pidempään aamuisin. Tai sitten kuopus on niin hyväuninen, ettei herää pikkuvikinään. Nyt on kuitenkin monta yhteistä vapaapäivää edessä. 

Aurinkoista ja lämmintä pääsiäistä!

7 kommenttia:

 1. Se on mielenkiintoista miten nuo koirat osaavat suhtautua eri lailla eri ihmisiin ja mukauttaa omaa käytöstään. Mieheni on hyvin aamuvirkku ja minä en. Viikonloppuisin Ossi on jo kahdeksan aikaan innoissaan menossa mieheni kanssa lenkille. Viikolla se ihmettelee kun komentelen sitä aamu kymmeneltä ulkotoimiin:)

  Mukavaa pääsiäistä teille kaikille! toivottelevat M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 2. Oikein mukavaa pääsiäistä ja lomapäiviä koko #laumalle"!

  Meilläkin nukutaan puoleen päivään, kun on vähän vapaata...

  VastaaPoista
 3. M-L ja Ossi; Suvi ja Eppu & Sheriffit: pitkäperjantaista on tulossa pitkä... Olli herätti puoli seitsemältä. Sitä nämä valoisat aamut teettävät! Onneksi on tulossa aurinkoinen ja lämmin päivä, joka voidaan viettää ulkosalla.

  VastaaPoista
 4. Taitaa Olli tietää, milloin kannattaa vaivautua ja milloin ei.

  Kummasti alle kaksikymppisten vauvatkin nukkuvat yönsä kokonaan, mutta kolmekymppiset saavat herätä monta kertaa yössä rauhoittelemaan omiaan.

  VastaaPoista
 5. Iloista Pääsiäistä Ollille ja kotiväelleen! :) Meillä on täällä juoksussa olevia narttuja liikenteessä, ja ulos olisi hinku jatkuvasti! Valon lisääntymisen myötä tuntuu, että koko poppoo on virkeämpää :)

  VastaaPoista
 6. Katriina: heikkohermoiset voidaan herättää aikaisin, ajattelee Olli.

  Maria: kevät saa hormonit hyrräämään!

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!