sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Hiihtämässä

Lauantaina käytiin ilmeisesti tämän kevään viimeinen hiihtolenkki merellä, koska tänään on satanut vettä ja lämmintäkin on ollut viitisen astetta. Jäätä on toki metrin verran, mutta jos ei tule yöpakkasia enää, sohjossa ei voi hiihtää eikä kävellä. 
Päivä ei ollut aurinkoinen, mutta sepä ei meitä haitannut. 


Tästä lähdetään. Olli ja mies poseeravat... ja sitten mennään! 

(Olli ei vedä miestä, vaikka kuvasta voisi niin päätelläkin.)


Ja yhtäkkiä löytyy hyvä haju, jota pitää jäädä tutkimaan.

5 kommenttia:

 1. Näyttää kyllä siltä, että mies saa mukavasti nojailla taaksepäin, kun koira vetää tuhatta ja sataa:)

  Onnistuuko tuo oikeasti? Olen ajatellut, voisiko koiran kanssa sauvakävellä tuolla systeemillä. Vilma on ainakin sellainen poukkoilija joskus, että pelkäisin kompastuvani siihen.

  VastaaPoista
 2. Tuollainen hiihtely ei ainakaan meidän Ossin kanssa onnistuisi. Se on sellainen sähräpetteri. Kyllä tuossa tarvitsee luottaa, että Olli menee oikeaan suuntaan:) Muuten sitä saattaa löytää itsensä nurin.... Nyt on otettava kaikki irti hiihtokeleistä. Seuraavista ei ole tietoa. No ehkä ensi talvena? Terveisin Ossi ja M-L

  VastaaPoista
 3. Katriina, hiihtäminen onnistuu hyvin koiran kanssa. Itsekin kokeilin ensimmäisen kerran. Ainoa haittapuoli on koiran tekemät äkkipysähdykset hajujen takia.

  M-L ja Ossi, Olli tietää juosta latu-uraa pitkin, koska muualla upottaa (paitsi hankikannolla). Nyt on meilläkin hiihtokausi päättynyt, vettä satanut ja lämpötilakin +5.

  VastaaPoista
 4. noora (etäemäntä, lol)4.4.2011 14.06

  Minähän Ollia opetin juoksemaan vierellä itse polkupyöräilessä, että ehkä tämä hiihtomeininki on aika rinnaistettavissa siihen :D Hyvin menee (Y).

  VastaaPoista
 5. Ollilta Nooralle iso pusu!

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!