perjantai 29. huhtikuuta 2011

Keppostelua

Viime kesänä Olli pureskeli vanhan kastelukannun nokan uusiksi ja ostin tietenkin uuden muovisen kastelukannun. Virhe! Olisi pitänyt ostaa peltiä, terästä tai jotain muuta mäyräkoiran kestävää materiaalia. Pääsiäisenä Olli oli käynyt irroittamassa kastelukannusta nokan ja pureskeli senkin pilalle. 

"It was not me, it was another guy"

6 kommenttia:

 1. "It was not me"-tilanteet on niin mainioita kun mäyräkoira näyttelee viatonta naamaa! :D Muovi ja kumi houkuttelee koiraa kyllä kiitettävästi, materiaali antaa mukavaa työstöpintaa torahampaille ;)

  VastaaPoista
 2. Maria, johonkin ne hampaat on aina teroitettava. Puoliksi syötyjä luita on kuppi pullollaan, mutta aina se kielletty hedelmä houkuttaa enemmän.

  VastaaPoista
 3. Eihän mäyris voi vastustaa noin kivaa purulelua. Meillä on muutoin metallinen kastelukannu:) En kyllä ajatellut että kastelukannun osakin voisi kelvata koiralle. Hölmö minä. Ossi on erikoistunut pesupalloihin mutta noita tulee kaupasta lisää. Iloista vappua teille toivottelevat M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
 4. M-L ja Ossi: metallia ruvetaan meilläkin suosimaan ja eikös se taida olla hieman ekologisempi vaihtoehtokin kuin muovi. Pesupalloista Ollikin tykkää, mutta nyt on purukielto päällä, kun ostan "halpispesuainetta" eikä niiden mukana saa palloja.

  Hyvää vappua teillekin!

  VastaaPoista
 5. Minä olen ollut kiltti ja ostanut yhdeltä Kirkkonummen Salamien jääkiekkojoukkueen aktiiviäidiltä pyykinpesuaineen sellaisessa viiden litran pahvisäiliössä ja siitä sitten valutellut vanhoihin muovipulloihin.Tulee hiukan kalliimmaksi minusta kuin kaupan pesuaine mutta tuleepahan tuettua jääkiekon junnutoimintaa - toivottavasti ainakin. M-L

  VastaaPoista
 6. Hehe, hauska Olli ;) Myös täällä meillä olemme joutuneet Brutuksen kanssa taas tottumaan tavaroiden tuhoamiseen... Voi voi, toivottavasti se menee Hipulla pian ohi :D Brutuskin aina ihmeissään kattoo, että mitä se nyt touhuu ;)

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!