tiistai 12. huhtikuuta 2011

Uusi kaveri ja yksin kotona osa x

Sunnuntaiaamuna tapasimme koirapuistossa uuden tuttavuuden, karkeakarvaisen mäyräkoira Retun. Retu oli 10 kk ikäinen reipas ja touhukas poika, joka häntää heiluttaen katsoi verkon toiselta puolelta metsästä saapuvaa Ollia. Pojilla osuivat kemiat heti kohdalleen ja aivan kuin Olli olisi tiennyt, että kaveri on vielä poikanen, sen verran varovaisesti Olli kaveriin suhtautui. Puolen tunnin leikkimisen ja painimisen jälkeen lähdin kotiin selvästi lähdöstä masentuneen kaverin kanssa. Voi, miten mukava olisi ottaa Ollille kaveri, ei se ainakaan minusta ole kiinni... (sinä kotonamme asuva mies, tunne syvä pisto sydämessäsi).Lähdin maanantaiaamuna Rovaniemelle opiskelemaan (täällä päivitetään blogiakin) ja kyllä oli Ollilla vaikeaa jäädä kotiin. Koira näyttää tottuvan hyvin nopeasti siihen, että joku on aina kotona, varsinkin kun viime viikolla oli emännän lisäksi mieskin kotosalla. Käytin Ollia normaalisti aamulenkillä ja kun olin nostanut matkatavarat eteiseen, koira istui surkean näköisenä ulko-oven edessä. Luulin, että Ollilla on vielä pissahätä, kävimme ulkona turhan reissun. Sama toistui vielä kerran. Jouduin komentamaan monta kertaa Ollin olohuoneeseen ja voi surkeuden surkeus, kuinka murheelliselta poika näytti. Iltapäivällä miehen tullessa kotiin oli ollutkin riemu ylimmillään! Ja huomenna uudelleen, kun pääsen illalla kotiin.

6 kommenttia:

 1. Kyllä Spectrolite's Crazy Kid katselee kuvassa ihan sen näköisenä, että JES, mulle kaveri tänne, ja mielellään se eilinen karkkari, pliispliispliis!

  VastaaPoista
 2. Olli on viisas ja tietää että pienten kanssa pitää olla hieman varovaisesti. Varmaan retu vielä tuoksui lapsimäykylle. Ollille ehdottomasti kaveri. Nyt kun teillä lapset isoja niin kolmen suora olis ihan hyvä juttu; Olli + karkeakarvainen mäykky + pitkäkarvainen mäykky. Ollissa olisi varmasti luontaista johtajuutta :)T: Anne,Veera ja Eero

  VastaaPoista
 3. Katriina: kunhan pääsen täältä Rovaniemeltä takaisin kotiin, alan taas pitää asiaa yllä.

  Anne, Veera ja Eero: kolmesta ei uskalla edes haaveilla... kaksi olisi ihan hyvä - aluksi.

  VastaaPoista
 4. Onhan täällä sheriffitjotka todistavat, että 3 urosta tulevat toimeen. Luulen kuitenkin, että niillä koirilla pitää olla sopiva ikäero, että siitä vanhimmasta tulee ilman muuta johtaja. On yhdellä innokkaalla metsästäjätutullamme 2 uroskarkkaria, jotka tulevat ihan hyvin keskenään toimeen. Tokihan ne koirat ikävöivät. Ossi harvoin joutuu olemaan enempää kuin puoli päivää yksin kotona. Terveisin Ossi ja Marja-Leena

  VastaaPoista
 5. Ossi ja M-L: Ossi on onnellisessa asemassa, kun saa nauttia kotiväen seurasta suurimman osan ajastaan.

  VastaaPoista
 6. Sama savotta jatkuu täälläkin, toisen koiran ujuttaminen perheeseen, siis ;) Olen aloittanut jo niin ajoissa tämän manipulaationi, että pakkohan tässä on onnistua :) Olen siis vakaasti sen kannalla, että kun tarpeeksi asiasta huomauttelee, niin eiköhän se ala vähitellen mennä perille (ja saattaahan olla, että kun sitä riittävän pitkälle työstää, niin se alkaa miehestä tuntua hänen omalta idealtaan :D)

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!