maanantai 4. huhtikuuta 2011

Kirje Nooralle


Hei Noora-etäemäntäni!

Täällä minä köllöttelen sinun sängylläsi. Lähiemäntä pesi päiväpeiton ja siirsi pentikin torkkupeiton sängyn päälle. Olin kuulemma sotkenut valkoisen päiväpeiton karvoilla ja keltaisilla tahroilla. Nyt saan siis makoilla vain sängyn toisessa päässä.

Kuten kuvasta voi päätellä, kellosi toimii edelleen, mutta emäntä myi sinun vanhan nojatuolisi pois. Loppujen lopuksi tuoli niin huonossa kunnossa, että myytiin se juhlamokkapakettia vastaan.

Alla vielä pari muuta kuvaa minusta. Olen niissä hieman kärsivän näköinen, koska minut pakotettiin sängylle poseraamista varten. Olin nimittäin painimassa Mauno Mesikämmenen kanssa ja matsi jäi kesken.

Täällä Oulussa on +5 astetta lämmintä ja lumi sulaa hitaasti mutta varmasti. Kesä tulee ja toivottavasti meilläkin on kohta yhtä lämmintä kuin sinulla siellä Brisbanessa.

Terveisin rakas mäyräkoirasi Olli

2 kommenttia:

  1. Ollille rapsutuksia kosolti sekä kehuja kameran käyttöosastolle. Molemmat ovat mäykkyosastojen ehdotonta eliittiä. Miten ihmeessä onkaan mahdollista noin rehellinen ja pyyteetön katse? Läpi menisi oikeastaan kaikki ideat. Jotenkin vaikuttaa siltä että Olli tavattoman kiltti mäyris, mahtaakohan hänellä olla mitään omaperäisiä ideoita? Hyvää kevättä Ollille ja palvelisväelle.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi, kiitos rapsutuksista ja kehuista.

    Olli on todellakin useimmiten kiltti poika, mutta jokaisessa mäyräkoirassa taitaa olla olemassa silti pieni keppostelijan geeni. Rehellisen katseen lisäksi olemassa ovat mm. syyllistävä ja loukkaantunut katse.

    VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!